- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- рокляя и цикъл :/
Носите ли рокли, докато сте в цикъл ??![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Да, през цялото време, нещо странно ли има?
А като си с панталон не можеш да се изцапаш, така ли ?![]()
Нося, да.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
С панталона е същата работа.Първоначално написано от bloodymirror
По принцип логична причина да не носиш е, че като седнеш вместо гащичките може да ти се види нещо друго, което си е бая грозно, обаче има тампони за тая работа. Или по-дълга рокля![]()
Нося разбира се. И бански нося. Все пак ползвам тампони
Утре ми се налага, тъй като съм на сватба, а съм неразположена![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
+1 Защо да не нося? Рокля, пола, бански нося си всичко каквото си нося и по принципПървоначално написано от cyclops
![]()
Не ми е много комфортно,ако съм 1-2 ден някак..Но ако ми е в края-нося.
А бански лично аз никога не слагам,когато съм в цикъл.Тампони не ползвам.
На мен с рокля даже ми е по-удобноПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
е много умно разсъждаватеи с панталон и с рокля можеш да се изцапаш,само дето с роклята ще ти потече и ще стане мазало,докато с панталон няма тази възможност.
Пък ти разсъждаваш 2 пъти по-умно!
И по дънките може да ти се разтече и пак става мазало.
Нося си рокли, ако ми се налага. Цикъла не пречи.
Въпрос на самодисциплина е! Ако си следиш нещата и си я сменяш на време няма как да се получат 'разтичания'. И обратно, ако се мъкнеш с една цял ден и по панталона може да ти се стече, тъй че..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да,ако си с панталон ще имаш петно,а с рокля - отиваш до тоалетна,изчистваш се,сменяш се и готово ... Или искате да ми кажете,че не усещате подобни неща?!![]()
ами ако нямаш тоалетна кво правиш?
Веднъж бях свидетелка на ужасна гледка,едно момиче беше с пола и в цикъл и целият стол беше в кръв,срам я беше да стане от него!
К'во правя ли?Влизам в някое заведение и използвам тоалетната,а ако се наложи и в някой вход ще вляза за да се изчистя,а после ще се прибера да се дооправя.
Що се отнася до примера ти - моя приятелка миналата година направи същата "беля",въпреки че беше с дънки и нощна превръзка.
Извод:На всеки може да се случи.
Това,че едно момиче е в цикъл не означава,че трябва да ходи само с тъмни дънки/панталони за да е спокойна,че ако се изцапа няма да си личи толкова многоАко момичето си познава организма,използва правилните превръзки/тампони,сменя се редовно и използва подходящо бельо вероятността да се изцапа е равна на 0
![]()
Ако нямаш тоалетна просто намираш. И с панталона може да ти протече и да стане петно. Ако си купуваш добри превръзки с ги закрепяш добре няма да си имаш проблеми. Пък аз ако съм с къса рокля слагам ежедневна, без значение в кой ден съм. И като седна, не стоя разкрачена, ами най-често кръстосвам краката и не се вижда.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Между другото аз не знам кой въобще седи разкрачен, докато носи рокля/пола, независимо в цикъл или не..![]()
Не нося рокли попринцип инъче ако ми се налага бих носила![]()
А къде изобщо можеш да идеш с рокля (или с панталон), където наблизо няма тоалетнаСега се замислих над това. Освен в гората/по полето, ама там не вярвам да идеш, да ти е дошло и да си с рокля едновременно
![]()