- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- рокляя и цикъл :/
Не е проблем да нося рокли и поли по време на цикъл. Ползвам превръзки, но прилагам трик, за да не си личат в случай на инцидентна ситуация като силен вятър например.
Отгоре обувам още един чифт долно бельо, черно на цвят, по-широко, т.е. боксерки или бикини.
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Лол, нося всичко в цикъл, вкл. бял панталон, къса пола и т.н. , и на плаж ходя. Не ми пречи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен веднъж ми се наложи да нося на сватба.. за щастие роклята не беше много официална, и я носих със клин отдолу..![]()
Щото през лятото хората попринцип (и момичетата по-специално, не че те не са хора деПървоначално написано от insane7
) не носят много много черно, а по-ярки цветове... И аз ако видя някои такива винаги това си мисля.. Пък и приятелките ми са ми казвали че носят все черно когато са в цикъл.
лол , бахти асоциациите, никога не ми е минавало през ум такова нещо. ;дПървоначално написано от JustForFun
аз черно не нося, но понякога излизам с по-тъмни дънки дори и да не съм в цикъл и к'во всички мислят, че съм ли?![]()
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Незнам,на мен някакси не ми е удобно с рокля и превръзка..ако наистина се налага - с тампон.
Believe in yourself.
същото.Първоначално написано от darrie
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Някой от горните коментари ме разби. Логиката е желязна.Ако цял месец нося тъмни дънки/панталони, това значи, че всеки ден съм в цикъл, така ли?!
По темата - не съм се замисляла. Мисля, че съм била и с рокля, няма нищо лошо в това. Наистина не съм обърнала внимание.
Обикновено, когато ми е по-обилно кървенето нося тампон и превръзка ... И не разбирам, защо да не нося пола по време на цикъл, щом съм добре подсигурена, че няма да "текна".
+1 Бих носила с тампон, но не съм свикнала да съм с тампони...Първоначално написано от Rebirthing
понякога![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
да. но повече нося поли
Само,ако ми е към последните дни. Не ми е комфортно просто.
Аз нямам никакви проблеми,нося всичко,включително и рокли.
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
да нося си редовно - първи,втори,трети ... ден и т.нат
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Не ми е удобно с превръзка и рокля,а и попринцип не нося рокли и поли. -.-