- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънувах те!(въпрос)
Аз почти винаги разказвам съня, освен ако не е бил някак смущаващ или издайнически (напр. че харесвам момчето).
Ако ти казва, че не помни, едва ли е просто за да привлече внимание. Просто може би много иска да каже, че те е сънувала, но не й стиска да разкаже съдържанието на съня. Може и да разчита ти сам да се досетиш, че "Не помня"="Не искам да ти кажа какво".
Разбира се, може да е всичко и това са само догадки. Наистина няма как да знаеш какво точно е сънувала - може да е романтичен сън, може и да е еротичен или просто някакъв, който лично да й е повлиял на някакво по-дълбоко ниво, от колкото може да се предполага. И затова да не е удобно да се сподели. Напр. чисто символичен сън. Напоследък аз сънувам само такива, които явно ми подсказват, че с едно момче няма да се получи и не е човекът за мен (всичките сънища сочат към това.) Но как да му го кажа, ако реши да ме пита "Какво точно си сънувала" - това значи да се издам, че го сънувам всяка нощ, а и обяснението ми ще трябва да включва това, че го харесвам, но сънят ми бил показал нещо др. и т.н. А това определено не е комфортно за един приятелски разговор
Така че наистина може да е всичкоНе разчитай да ти каже какво е сънувала... просто следи отношението й към теб.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride