Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
^^ Имам само няколко умозаключения, но предупреждавам, че са хейтърски.

Цитирай Първоначално написано от MrHyde
Проблемът е там, че съм свикнал да не са хабя особено много заради женски. Просто смятам, че никоя не заслужава пълното ми внимание, за това и до сега не съм го давал.
Ок, велики везире. Не знам на теб точно как ти звучи това като си го прочетеш сам, но на мен лично ми звучи като някой надут пуяк, решил, че е изключително специален.

..Не бях изненадан, ама какво да ви кажа аз съм си такъв, смисъл трудно изразявам чувствата си, не че не ме кефи, адски готина е, държи се супер готино, знам си, че я харесвам, ама за мене си, за това не и отвърнах.
Т.е. ти я харесваш. Тя ти се обяснява в любов. Ти я режеш, защото? М, да, сигурно, защото си много готин.

...и тогава въпросната мацка предложи да ходим да си вземем тревица и бири. Някакво за първи път я виждах така. Та там отидоха с едно момче, върнаха, ебати бързите масури ги върти това момиче, не е истина просто.
Да бе, тая е страхотна. Момиче мечта направо. Щом умее да си завива трева, какво повече и трябва в живота и любовта? Направо да се шашнеш кое се счита за чаровно у едно момиче вече.

после ми каза нещо от сорта 'какво като ти не ме харесваш? това пречи ли да се разхождам с теб по цици?'
Изключително! Това момиче вади такива интелигентност и лично достойнство, че сигурно и разгонената котка на съседката, която се опитва да се задоволи с молив, вдига вежди.

По самият ти въпрос: Щом я харесваш и очевидно и тя те харесва, хващайте се. Кое му е сложното?

Според мен няма какво повече да се добави