Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
^^ Имам само няколко умозаключения, но предупреждавам, че са хейтърски.

haters gonna hate

Ок, велики везире. Не знам на теб точно как ти звучи това като си го прочетеш сам, но на мен лично ми звучи като някой надут пуяк, решил, че е изключително специален.

Достатъчно доказал се на себе си преди всичко и в живота. Имам право да бъда какъвто си искам. Пуякът не ме кефи, петелът е по-готин.

Т.е. ти я харесваш. Тя ти се обяснява в любов. Ти я режеш, защото? М, да, сигурно, защото си много готин.

Къде видя, че ми се е обяснавала в любов, не ми е ясно? Ненужен коментар за още по-ненужен пълнеж. Определено се смятам за готин.

Да бе, тая е страхотна. Момиче мечта направо. Щом умее да си завива трева, какво повече и трябва в живота и любовта? Направо да се шашнеш кое се счита за чаровно у едно момиче вече.

Къде видя, че съм споменал това 'качество' за задължително в момичето мечта. Такова чудо няма. Виждал/а ли си съвършн диамант? Всяко неизгладено ръбче си има своя чар. Още не си дорасъл/а за подобни разбирания, явно. Не търся перфектност, търся земно момиче. Писнало ми е от фалшив морал отново коментарът ти е излишен.

Изключително! Това момиче вади такива интелигентност и лично достойнство, че сигурно и разгонената котка на съседката, която се опитва да се задоволи с молив, вдига вежди.

Какво общо има умственият багаж и достойнството в цялата схема, не ми стана ясно? Една случка, една лудория, един живот живеем. А и също така иронията ти не струва. Продължавай да дерзаеш все пак.