Първоначално написано от
MrHyde
Къде видя, че ми се е обяснавала в любов, не ми е ясно?

Първоначално написано от
MrHyde
И не след дълго ходихме с компанията на пикник и там ми изръси, че има чувства към мен
Тук.
Изречението продължава. Харесването също е вид чувство и емоция, но любовта е далеч на по-горно ниво. Тук става дума за привличане не за обяснение в любов.
Ако под земно момиче разбираш описаното, наистина едва ли има кой да ти помогне. Никой не говори за перфектност. Но щом си изписал целия тоя роман, се предполага, че си наблегнал на моментите, които са ти направили впечатление у въпросната девойка. Очевидно тези, които са ти направили
добро впечатление.
Разказах определена ситуация с подробности грешно е от тях да се вадят подобни изводи. Изкефил съм се на първичността й в дадения момент, това е.

Първоначално написано от
MrHyde
Още не си дорасъл/а за подобни разбирания, явно.
Най-лесно е да кажеш, че си прекалено възвишен, че да бъдеш разбран, нали? И че другите не са достигнали твоето изключително зряло умствено ниво. Иначе сигурно би те заболяло да предположиш, че има възможност ти да не си дорасъл тяхното равнище.
През оная работа ми е дали ще бъда разбран от някой, който те първа започва да се осъвършенства. Не гоня чуждо равнище по простата причина, че моето ми стига. И съм доволен от него. Направил съм достатъчно, за да го достигна, и правя още повече, че да го развия.

Първоначално написано от
MrHyde
Какво общо има умственият багаж и достойнството в цялата схема, не ми стана ясно?
Има общо. Момиче, което е било индиректно отрязано, а се е хванало отчаяно да си вее циците пред изгората си в последен опит да получи внимание, не показва кой знае какво достойнство, не мислиш ли?
:Д You made my day... :Д Никаква истина няма в горенаписаното. Частта с циците си я биваше именно, защото е забавна, първична въобще не ми се е 'предлагала'. Внимание винаги е получавала от всички, които я заобикалят, защото го заслужава. Точно тук не бих започнал да обяснявам социалното положение на момичето. Но съм готов да си заложа апартамента, че много малки и недорасли пикли биха искали да имат подобно.

Първоначално написано от
MrHyde
Една случка, една лудория, един живот живеем.
Мда. Животът не би могъл да бъде изживян пълноценно, ако не си пльоснем циците в нечии фейс на някоя поляна. А да, момент, забравих, че иронията ми не ти е по вкуса. My mistake.
Прочети пак горното за всеки случай. :Д:Д
И относно смисъла на темата: Сам схващаш, че след твоята реация, е нормално да се държи дръпнато. Щом те харесва, стига да направиш и една по-топла крачка към нея, ще се държи пак по старому.
Ясноооу.