- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода.. колко пъди седмично?
Аз си слагам след къпане,но не всеки път когато се сетя,иначе немога да кажа дали има ефект,но пак мойте приятелки казват,че косата ми е пораснала доста защото миналото лято я постригах много къса пак сега е доста по-дълга но нормално да порасне за една година ;d
Аз я ползвах 1 месец всеки ден и сега съм в почивка, за да не ми свикне косата с нея. Ефект има и се забелязва![]()
1. Хининовата вода се втрива на влажна коса и се оставя да изсъхне без да се изплаква.
2. В зависимост от концентрацията на хинин вътре може да се ползват през различно време - някои няма проблем да се ползват всеки ден, понеже са с много малко хинин (а той е доста скъп), други са с доста повече хинин за по-добър ефект и се използват по-рядко 2-3 пъти на седмица. Ето няколко хининови води:
- Ада и Амрита например са със страшно малко хинин и не си заслужават;
- Химакс е добра хининова вода и си заслужава;
- Милва и Кокона са вече на съвсем различно ниво, те са с 10 пъти повече хинин от първите и при тях ефекта е много по-очеизваден (тях ги ползвайте 2-3 пъти на седмица);
3. Най-добре е като ползвате хининова вода да карате на следния цикъл - 1 месец ползвате и 1 месец почивка.
4. И не - косата ви няма да свикне с хининовата вода.
2-3 пъти седмично... зависи кога си мия косата![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
След всяко миене на косата, а понякога и на суха коса я впръсквам...И да ви питам вие как точно я впръсквате?Защото лично аз с гребена си правя различни пътища и пръскам на всеки и накрая оформям в прическа
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Може всеки ден да се пръска, на суха или влажна коса. Аз ползвах на "Мишел". Хареса ми. Ефект имаше и аромата й беше много приятен. Самата вода беше 2 и нещо.
И моята е същата!Аз си я взех от "Елитис" във Варна...Първоначално написано от ellx
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Когато си слагам хининова вода е винаги след измиване- тоест 2 пъти седмично. Но от доста време не съм си слагала![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз лично два пъти в седмицата!![]()