.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Аз си слагам след къпане,но не всеки път когато се сетя ,иначе немога да кажа дали има ефект,но пак мойте приятелки казват,че косата ми е пораснала доста защото миналото лято я постригах много къса пак сега е доста по-дълга но нормално да порасне за една година ;d

Senior Member Фен
    Град
    софия
    Аз я ползвах 1 месец всеки ден и сега съм в почивка, за да не ми свикне косата с нея. Ефект има и се забелязва

Град
    Страната на чудесата
    1. Хининовата вода се втрива на влажна коса и се оставя да изсъхне без да се изплаква.
    2. В зависимост от концентрацията на хинин вътре може да се ползват през различно време - някои няма проблем да се ползват всеки ден, понеже са с много малко хинин (а той е доста скъп), други са с доста повече хинин за по-добър ефект и се използват по-рядко 2-3 пъти на седмица. Ето няколко хининови води:
    - Ада и Амрита например са със страшно малко хинин и не си заслужават;
    - Химакс е добра хининова вода и си заслужава;
    - Милва и Кокона са вече на съвсем различно ниво, те са с 10 пъти повече хинин от първите и при тях ефекта е много по-очеизваден (тях ги ползвайте 2-3 пъти на седмица);
    3. Най-добре е като ползвате хининова вода да карате на следния цикъл - 1 месец ползвате и 1 месец почивка.
    4. И не - косата ви няма да свикне с хининовата вода.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    2-3 пъти седмично... зависи кога си мия косата
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

След всяко миене на косата, а понякога и на суха коса я впръсквам...И да ви питам вие как точно я впръсквате?Защото лично аз с гребена си правя различни пътища и пръскам на всеки и накрая оформям в прическа
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Може всеки ден да се пръска, на суха или влажна коса. Аз ползвах на "Мишел". Хареса ми. Ефект имаше и аромата й беше много приятен. Самата вода беше 2 и нещо.

Цитирай Първоначално написано от ellx
    Може всеки ден да се пръска, на суха или влажна коса. Аз ползвах на "Мишел". Хареса ми. Ефект имаше и аромата й беше много приятен. Самата вода беше 2 и нещо.
    И моята е същата!Аз си я взех от "Елитис" във Варна...
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на mynichka
    Когато си слагам хининова вода е винаги след измиване- тоест 2 пъти седмично. Но от доста време не съм си слагала
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Plovdiv
    Аз лично два пъти в седмицата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си