- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-добрата спирала според вас
DiorShow Iconic Mascara by Dior
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Не съм ползвала кой знае колко много видове, но от досега пробваното - Colossal ..
Иначе някой спомена и за Golden rose 4x volume - за цената си също е добра и ми харесва.
От тези, които съм използвала - Мейбълин Define a lash (но не ги прави големи) и една на Bourjois, ама ме мързи да гледам коя е точно. Продаваше се в комплект със сенки за 14лв (двете неща общо) - явно е от по-обикновените им, но съм много доволка от нея.
На Мейбълин също имам една от по-новите (в тубестите кутийки, черна), която е добра, но е много течна и понякога се омазвам като прасе, затова я избягвам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
и
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
каква е разликата?Първоначално написано от kalpazanka
Първоначално написано от kalpazanka
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
много съм доволна от тази
http://3.bp.blogspot.com/_vWksQTqL3i...ara%5B1%5D.jpg
не слепва миглите ми и ги прави по дълги... за 4-ти път си я поръчвам
One by one .![]()
supershock - avon
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
а коя ги извива най-добре ?
Най - добре извива....миглоизвивачкатаПървоначално написано от ivanitta
( не зная дали има друго име това нещо
) Бях видяла в един клип: 1 слой спирала - извиваш - пак нанасяш спирала. Стана доста добре.
![]()
Успех!
Знаех точно какво искам, но изведнъж бях ужасена от това да го получа...
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Първоначално написано от viksit0y
И 2-те са най-добрите за целия ми живот!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз съм ползвала всякакви спирали ии принципно харесвам доста от тях,но ще ви покажа кои са ми топ3![]()
![]()
сега ползвам '' Maybelline one by one - volume' express '' , но преди ползвах '' Avon Supershock intense '' и когато тя свърши докато си закупя хубава спирала се наложи да ползвам една от '' всичко по - левче ''и .. мога да ви кажа че бях изумена .. спирала от всичко по левче да придава такъв обемм
![]()
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..
абе тука се въртят едни и същи![]()
и аз май съм най-доволна от жълтата![]()
No need to ask
He's a smooth operator