- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинска дилема...
Хубаво ли ще ти е ако с;лед време той постъпи така и с теб?
Как ще се почувстваш, ако засечеш жена му в магазина, хванала за ръка неговото дете?
Хубаво ли ще ти стане, когато всички те нарекът кур*ата, развалила едно семейство и живота на едно дете? Защото аз знам от личен опит, какво е да си дете на разведени родители. Това съсипва едно дете /особено в ранна възраст/.
Аз бих го оставила още в мига, в който разбера, че има жена и дете. Вярно е, може да са се оженили само, защото тя е забременяла. Може и да не изпитва нищо към нея сега, но това не е оправдание. Той казва, че бил достатъчно голям да взима решения сам за себе си, но годините не са решаващи. Не си виновна само ти. Забрави за него. Сегашната ви любов, която според мен е само увлечение, няма бъдеще. Дори и да се съберете, ти ще съжеляваш след време. В по-голямата часр от такива връзки, в последствие този който е напуснал семейството си се оказва пълен боклук. Не ви познавай, но според мен е по-добре да постъпиш пправилно, а не егоистично. В момента постъпваш егоистично, като мислиш да го караш да избира.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????