- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Явно е прекалено късно..
Преди време имах най-добър приятел,влюбих се в него,всичко беше наред пак си бяхме добри приятели.Скарахме се за глупост дори не помня точно за какво,започна да се държи тъпо,развалихме си прекрасните отношения.Запознах се с момче,което не знаеше какво иска,отказах се от него и тогава се сети,че ме обичал,но моите чуства вече ги нямаше и той започна да се заяжда с мен и т.н. и този моят приятел е приятел на това момче,което не знае какво иска и покрай него явно си изгради лошо мнение за мен [ хах сигурно защото ми е писнало да угаждам на човек,който не знае какво иска и щом му отговарям на заяждането вече съм незнам какваеми не съм човек,който позволява да го мачкат,не си мълча ама онзи нали му е приятел и е на негова страна] . Искам си стария най-добър приятел просто отново да сме добри приятели,но явно няма начин.Не си говорим.. ,нищо.Ще се радвам някой да сподели какво мисли.
Благодаря за отделеното време.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
първо , тва момче което не знае кво иска и се заяжда с теб само защото не отговаряш на чувствата му е бахти лапето. мисля че трябва първо да си поговориш с него и да му кажеш да порасне , а после да се оправяш с въпросния стар приятел , щото явно неговото мнение за теб идва от онзи първия. пък ако и двамата ти се инатят , значи няма смисъл да се занимаваш
'Cause in the end they'll judge me anyways , so WHATEVER
Нито единия,нито другия.И двамата си приличат,не се занимавай.Лято е ,забавлявай се излизай ..мислите за тези два индивида ще се изпарят.Този твой приятел,толкова ти е и приятел,а другия е някак си ,абе думата си е "дечко" (:.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Другия не ме интересува.Просто се дразня,че момчето,което ми беше приятел си изгради мнение заради онзи. Благодаря за отговорите ще се радвам ако още някой сподели мнение.Първоначално написано от balu4ka
soulless![]()
спокойно не съм си изграждал мнение според него .. на теб така ти се струваизлиза ли ти се да се видим днес?
моля ? айде без спамПървоначално написано от Bender
![]()
soulless![]()
после не ме вини че не искам да говорим ...![]()
Мисля,че няма как отново да си върнете старите отношения с твоя най-добър приятел.
Омг, спри да спамиш бе човек . sasha_90 явно е тка..Първоначално написано от Bender
soulless![]()
край ... не искам да те виждам повече , замисли се малко как се държиш![]()
Правилно си постъпила, няма за какво да съжаляваш. Онея са двама недорасляци, които си мислят, че някой им е длъжен за нещо. Е, да, ама не. Продължавай напред и ги забрави.
Много станаха напоследък тея, 'дето го раздават тежки и си мислят, че никой не може да им се противопостави и да ги затапи.
Дам..лошо е хората да си вадят изводи от чуждото мнение,преди да са преценли САМИ ,че човекът срещу тях е такъв,какъвто е.Поговори на саме с най-добрият си приятел.
Няма как да си поговорим,не си говорим пък той едва ли ще ме разбере,след като вече си е изградил мнение.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
soulless![]()
Де да можех.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
soulless![]()
Щом слуша простотиите на някакъв пикльо. Не си заслужава.Предполагам, онзи с нещо ще го издразни, и на него ще му домъчнее за добрата му приятелка, която този урунгел е оплюл.
Стига да искаш,но наистина силно да го искаш,МОЖЕШ.Първоначално написано от scandalousLady
Невъзможни неща няма,НЕмога е само синоним на думата слабост.
Отиваш в тях,притискаш го до вратата и не мърдаш от там до като не се съгласи да поговорите и да се разберете.Ако и тогава откаже ,не ти е бил никакъв приятел.
Лошо е,когато се влияе от друг.Ако наистина те познава и знае много добре,че не си такава според мен може и да се сдобрите,но този другият може да започне да му мъти главата...
Лошото е,че от доста време вече не сме в добри отношения и явно вече е свикнал.Първоначално написано от Zaharinka
VaMpiRKaTaaa дори да ме чуе едва ли ще ме разбере щом се влияе от мнението на онзи ;/
soulless![]()
НЕмога, написано по този начин, е синоним на думата неграмотност.
Иначе и аз мисля, че не си заслужава. Щом не е достатъчно пораснал да си изгражда мнението за хората на основа собствени впечатления ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аз лично няма да мръдна от тях,до като не ме разбере.
Бъди упорита ,упоритостта и търпението води до успех.