- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ХЕЛП !!!!! БЯЛА РАНИЧКА В УСТАТА......
Хора имам някаква бяла раничка в устата много ме боли някой да знае от какво се е получила не съм се прехапвал ......
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Афта! Намажи я със сода. До седмица ще ти мине.![]()
![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Мерси а ще продължи ли толкова много да ме боли докато ям нещо солено кисело или люто ?Първоначално написано от misheli7a
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Ами да, сигурно ще продължи да те боли. Ако имаш имаш вода за уста може да се жабуриш и с нея. Най - редовно ми излизат. Споко, не е болка за умиране.![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Четох в един форум за 1 ден минавало като го намажа с клечка за уши потопена в спирт 1% или кислородна вода с ниски проценти става ли някой пробвал ли е ?Първоначално написано от misheli7a
FUCK RULES !!!
Ами става и с мед и сода,аз ползвам една такава пастичка,питай в аптеката.? и 50 съм я купувала и помага (без рецепта е :д)
Нарушение на т. 13.Първоначално написано от Biskfitka
yamaha436, можеш да си вземеш това- http://apteka.framar.bg/30000807/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!