Не че смятам, че ще ми помогнете, но винаги ми е било интересно да чуя различни гледни точки. Цялата история се върти около една мацка. Лошото е, че за първи път не приемам мацката, като от масата. Супер смотано е да кажа, че е различна, защото съм срещал толкова много момичета и всички са били различни по някакъв начин. С тази някак...абе все едно тя е аз, ама без хуй. Проблемът е там, че съм свикнал да не са хабя особено много заради женски. Просто смятам, че никоя не заслужава пълното ми внимание, за това и до сега не съм го давал. Общителен съм сред приятели, а когато съм с жена съм по несладкодумен, не изпитвам огормно желание като че ли. И пак с тая мацка е някакво много странно. При нея по-скоро, когато не ми се говори особено ме разбира и не й се затваря устата, а когато ми дойде музата за плямпане тя ме слуша, понякога спорим, а понякога просто си седим гледаме се тъпо и се хилим, пълна дебилщина общо взето. И това до един момент го приемах чисто приятелски. В последно време обаче тя малко прекрачва фронта. Не знам, не съм се опитвал да влагам никаква логика в действията на жените, защото ми е все тая, но в последните няколко дни, когато си говорим тя постоянно шегата я превръща в нещо сериозно, тоест от небрежното си държание почва да ми говори все едно сме женени такова....или де да знам започва да ми се сърди за глупости, бързо се отсърдва, после пак си тръгва лафа. Имало е дни, в който постоянно ми праща някакви песни с някакъв скрит намек. И не след дълго ходихме с компанията на пикник и там ми изръси, че има чувства към мен, не била сигурна дали са чак толкова силни, но ме харесвала...Не бях изненадан, ама какво да ви кажа аз съм си такъв, смисъл трудно изразявам чувствата си, не че не ме кефи, адски готина е, държи се супер готино, знам си, че я харесвам, ама за мене си, за това не и отвърнах. Сдуха се определено малко, тогава и на мен ми стана кофти, ама после бързо се оправи и си продължихме с лафа. Като стана време да се прибираме някой предложи да останем на палатка горе и се навихме и тогава въпросната мацка предложи да ходим да си вземем тревица и бири. Някакво за първи път я виждах така. Та там отидоха с едно момче, върнаха, ебати бързите масури ги върти това момиче, не е истина просто :Д тотална разбивация след това...после се размотавахме с нея и тогава ме целуна, после ми каза нещо от сорта 'какво като ти не ме харесваш? това пречи ли да се разхождам с теб по цици?' и си свали потника и смях голям после. Пълен туш бате...На другия ден все едно това не се беше случвало, даже ми се струва супер дръпната таква. И аз се чудя как да действам и какво да правя. Някакви идеи да имате?