- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- крем за изрусяване на косата
Чувала съм че има такива кремове които са по - безвредни от боите за коса . Ако някой знае може ли да ми обясни къде ги продават и колко струват . Знам че има шампоани които отмиват цвета.
"Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."
Имаше на AVON едно време...Сега не знам дали още предлагат.
Да, продават !понеже когато бях на 13 исках кичури майка ми ми купи крем за изрусяване, след това когато бях на 14 исках да съм руса майка ми пак ми купи крема и преди 2-3 месеця някъде за да си оправя корените търсих,търсих от начало не намерих но после открих .. та искам да ти кажа че са много рядко срещани .. и попринцип са не по малко от 10лв защото не хабят толкова косата след първите ти кичури или изрусяване си вземи боя и 2-3 дена след като се боядисаш, преди да влезеш в бяня се мажи със 1 желтък,сол,и 1 лъжичка хининова вода - това е маска която ще ти пооправи косата
![]()
никога не е късно да направиш на мръсника, мръсно .. колкото по-късно толкова по-мръсно ..![]()
не ми пука брат, казвам го широко и отворено сърцето ми за боклуци вече е затворено !! ..
И В ЕДНО СЪМ СИГУРНА, АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНА В СЪРЦЕТО ТИ ..
тв'а на AVON не го препоръчвам на никого
Hostis Honori Invidia
+++Първоначално написано от Cucko0
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
+ СТАНАХ РИЖАВА ВМЕСТО РУСА! ОТВРАТ! Сигурно и с другите такива кремове е същото.Първоначално написано от krokkrok
![]()
Мерси най-вероятно ще изчакам и няма са се изруся скоро![]()
"Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."