.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Град
    Blagoewgrad

Как да се харесаме на момче?

Всяко момиче има различен стил как да се хареса на някое момче .. Интересно ми е какъв е вашият?
    ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..

Лесно.. просто не се правете на недостъпни и "кифли" ... и не се правете на интересни!

Got it?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Себе си съм. Ако той не ме хареса такава, каквато съм, то тогава не е за мен. Да, ако съм го харесала, ще ми е криво, но какво да се прави, толкова мъже има по света.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от obyrkaniq
    Лесно.. просто не се правете на недостъпни и "кифли" ... и не се правете на интересни!

Got it?
    Мисля че темата е изчерпана с този коментар.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Въпрос: Как да се харесаме на момче?

Отговор: Като бъдеш естествена.Опиташ ли се да правиш някакви пози или да си придаваш важност,няма да се получи.Ако ще те хареса някой,то трябва да е заради самата теб.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами аз по-принцип.. нямам тактика.. Една нежна и хубава усмивка е достатъчна.. Пък ако той не ме/те харесва.. Съдба!! Нали си/сме пробвала/и

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Ами аз по-принцип.. нямам тактика.. Една нежна и хубава усмивка е достатъчна.. Пък ако той не ме/те харесва.. Съдба!! Нали си/сме пробвала/и
    Само т'ва не е достатъчно,трябва да бъдеш себе си,както казах да не се правиш на недостъпна и интересна Ако те хареса ще те хареса такава каквато си.. просто не се надувайте

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    ..Ами защо усмивката да не изразява себе си?
    Това го знаем всички, което го казваш.. Няма нужда да го повтаряш 2 пъти..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Е,да и усмивката е важна,особено ако е преластителна и красива като твоята

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от obyrkaniq

Got it?
    А, окей За кифлите съм съгласна...
    ама ти кво искаш веднага да ти скочи ме в леглото ли... Страшен си пич
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Май не ме разбра.. все тая
    They can all get fucked just stay true to you!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Зависи на какво момче искаш да се харесаш.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Зависи на какво момче искаш да се харесаш.
    Така е!
    Има една книга, която прочетох и може да ти се стори нереално тъпа, ако съдиш по заглавието, но ти препоръчвам да я погледнеш. "Мъжете си падат по кучки" се казва книгата. Не си мисли, че като я прочетеш и ще разбереш всичко относно мисленето на момчетата. Но ще ти даде един по-различен поглед и теми, над които да се замислиш. Най-важното, на което ме научи книгата беше самоуважение. Мисля, че това и е основната цел.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Себе си съм. Ако той не ме хареса такава, каквато съм, то тогава не е за мен. Да, ако съм го харесала, ще ми е криво, но какво да се прави, толкова мъже има по света.
    И е грозно когато някое момиче почне да слуша неговата музика,да променя стила си на обличане,характера,държани ето към останалите заради момче.Тъпо е.

Дръж се на ниво ! Не се прави на нещо повече от другите! Бъди себе си ако не те харесва да го духа! Споделяй някои неща с него така ще разбере че му имаш доверие...ии като разбереш дали те харесва от начало му се дърпай така ще те иска още повече

И е грозно когато някое момиче почне да слуша неговата музика,да променя стила си на обличане,характера,държани ето към останалите заради момче.Тъпо е.[/quote]

напълно подкрепям

Град
    Sofia
    Естественoто си е най-хубаво ! Ако не го оцени просто не е за теб този човек.

Ами да.. просто винаги съм себе си

Мега фен
    харесай се на себе си. тогава няма да има нужда да задаваш подобни въпроси.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ми свалям му панталона и докато се усети вече му е харесало
    :P

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Въпрос: Как да се харесаме на момче?

Отговор: Като бъдеш естествена.Опиташ ли се да правиш някакви пози или да си придаваш важност,няма да се получи.Ако ще те хареса някой,то трябва да е заради самата теб.
    +1 Shadow както винаги е прав !

Цитирай Първоначално написано от LoveMnmL
    Естественoто си е най-хубаво ! Ако не го оцени просто не е за теб този човек.
    +1

незнам дали това с панталона беше базик , но определено беше най-голямата простотия , която съм чувала ; ) по тематаа : бъди естествена .. няма нищо по-добро .. никой не е казал , че момчето тряа задължително да те хареса ... пък и не е единственото

Мега фен Аватара на Hilary_
    Божичко ..
    Аз НЯМАМ определен стил и действам на момента като се влиая от отсрещната страна ..
    Случвало се е и да дойствам по - скромно, срамежливо, несигурно .. а последния път директно си му казах какво искам ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Много просто! Почваш да играеш CS по 8 часа на ден и все някое момче ще те хареса!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си