- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момче?
Всяко момиче има различен стил как да се хареса на някое момче .. Интересно ми е какъв е вашият?
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
Лесно.. просто не се правете на недостъпни и "кифли" ... и не се правете на интересни!
Got it?
Себе си съм. Ако той не ме хареса такава, каквато съм, то тогава не е за мен. Да, ако съм го харесала, ще ми е криво, но какво да се прави, толкова мъже има по света.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Мисля че темата е изчерпана с този коментар.Първоначално написано от obyrkaniq
Въпрос: Как да се харесаме на момче?
Отговор: Като бъдеш естествена.Опиташ ли се да правиш някакви пози или да си придаваш важност,няма да се получи.Ако ще те хареса някой,то трябва да е заради самата теб.
Ами аз по-принцип.. нямам тактика.. Една нежна и хубава усмивка е достатъчна.. Пък ако той не ме/те харесва.. Съдба!! Нали си/сме пробвала/и![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Само т'ва не е достатъчно,трябва да бъдеш себе си,както казах да не се правиш на недостъпна и интереснаПървоначално написано от nepowtorima
Ако те хареса ще те хареса такава каквато си.. просто не се надувайте
![]()
..Ами защо усмивката да не изразява себе си?
Това го знаем всички, което го казваш.. Няма нужда да го повтаряш 2 пъти..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Е,да и усмивката е важна,особено ако е преластителна и красива като твоята![]()
А, окей За кифлите съм съгласна...Първоначално написано от obyrkaniq
ама ти кво искаш веднага да ти скочи ме в леглото ли... Страшен си пич
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Май не ме разбра.. все тая![]()
They can all get fucked just stay true to you!
Така е!Първоначално написано от dimitar_ak
Има една книга, която прочетох и може да ти се стори нереално тъпа, ако съдиш по заглавието, но ти препоръчвам да я погледнеш. "Мъжете си падат по кучки" се казва книгата. Не си мисли, че като я прочетеш и ще разбереш всичко относно мисленето на момчетата. Но ще ти даде един по-различен поглед и теми, над които да се замислиш. Най-важното, на което ме научи книгата беше самоуважение. Мисля, че това и е основната цел.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И е грозно когато някое момиче почне да слуша неговата музика,да променя стила си на обличане,характера,държани ето към останалите заради момче.Тъпо е.Първоначално написано от Extremescream
Дръж се на ниво ! Не се прави на нещо повече от другите! Бъди себе си ако не те харесва да го духа! Споделяй някои неща с него така ще разбере че му имаш доверие...ии като разбереш дали те харесва от начало му се дърпайтака ще те иска още повече
![]()
![]()
И е грозно когато някое момиче почне да слуша неговата музика,да променя стила си на обличане,характера,държани ето към останалите заради момче.Тъпо е.[/quote]
напълно подкрепям![]()
![]()
Естественoто си е най-хубаво !Ако не го оцени просто не е за теб този човек.
харесай се на себе си. тогава няма да има нужда да задаваш подобни въпроси.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ми свалям му панталона и докато се усети вече му е харесало
:P
+1 Shadow както винаги е прав !Първоначално написано от Sh@d0w
незнам дали това с панталона беше базик , но определено беше най-голямата простотия , която съм чувала ; ) по тематаа : бъди естествена .. няма нищо по-добро .. никой не е казал , че момчето тряа задължително да те хареса ... пък и не е единственото![]()
Божичко ..![]()
![]()
Аз НЯМАМ определен стил и действам на момента като се влиая от отсрещната страна ..![]()
Случвало се е и да дойствам по - скромно, срамежливо, несигурно .. а последния път директно си му казах какво искам ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много просто! Почваш да играеш CS по 8 часа на ден и все някое момче ще те хареса!![]()
![]()