С приятеля ми сме заедно вече година и 4 месеца.Аз съм на 16 , той скоро ще прави 19.Тази разлика в годините никога не ни е пречела и за толкова време по никакъв начин не ми е омръзвал.Той ми е първия и единствен за сега сериозен приятел.За времето , от което сме заедно много хора се събираха и разделяха като казваха ''Омръзнахме си'' , но както казах не са ми омръзнали нито целувките му, погледа му , прегръдките му , дъха му , устните , очите, секса , начина , по който ме омагьосва с усмивката си.Не съм помисяла за друг , тази любов сигурно е по - силна от мен.Не ми омръзна да съм с цели дни само него.Той е човека , който промени живота ми и мен , единствения , който съм обичала и още обичам.Дори нашите го одобриха ;д.За това време никога не сме се карали сериозно , така силни са химията , страстта и разбирателството по между ни.Дори беше и най - добрия ми приятел.До тук всичко перфектно , но може би ни е рано за такава сериозна връзка или просто няма пълно щастие.Та тази година той беше абитуриент и нормално беше да следва мечтата си - да следва в Германия.Познаваме се вече от 2години и още от тогава той знаеше бъдещето си , дори , че при роднини ще е на квартира.Приеха го на първо класиране и имаше една седмица щастие , но после пак влязохме в реалността - щяхме се разделим.Говорели сме си за връзка от разстояние и знаехме , че няма да се получи.Той предложи да остане да следва в България , но знам че е прекалено важно за него , а и не бих провалила бъдещето му.Спомням си го този ден, преди 2месеца , когато се разделихме, за да ни е по - лесно.Е - не издържахме.От 2седмици пак сме си заедно - разбрахме се да се възползваме от всеки момент заедно и когато дойде 23 август , тогава вече да е истинския край.Крепи ни мисълта , че след 2години и аз ще следвам в Германия , но за 2години се променят толкова неща .. След това лято ще е края , колкото и да се залъгваме.
Та въпроса ми е - вие бихте ли постъпили като нас - да си се порадвате до последно или щяхте да оставите нещата преди 2месеца ? Да , знам , че така ще ни е по - трудно , но така или иначе няма да го има 2години , за които всичко ще се промени , та колко един месец прекаран заедно преди да замине ..