- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Оле божке ... то така от само себе си не се къса ...
Благодаря , малко се успокоих
Някой да сподели за болката ?? и колко кубика кръв са изтекли ?
Пич не знам за теб , ама на мен въобще не ми е смешноПървоначално написано от DarkTemplar
Веднъж си скъсах гемчето, но понеже съм гледал всички части на Рамбо, стиснах зъби и сам си го заших и взе, че се оправи.![]()
Това брои ли се?
Welcome to the Jungle...
на 1 познат му се скъса когато приятелката му беше прекалено суха и той е натиснал много явно ....той поне така го обясни. Не се къса лесно, не се притеснявай! На сравнително малко мъже им се случва ти не си от тях спокойно))
Значи аз по принцип знам, че "гемчето" си го има всеки мъж хубаво е да се скъса на сила поне докато си малък защото доколкото знам така е по комфортно за един мъж ! Моето не е и да ви кажа нз как е при вас но аз със затруднение си го оголвам или когато си пипна главичката ме боли и някакви такива и когато правя секс без презерватив има известна болка !Първоначално написано от an0n1mk0
При мен се наложи да ми преливат кръв после. Бях си го зашил със син конец, да личи, че съм левскар.![]()
Първоначално написано от an0n1mk0
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
Приготвяш бинд,ножица и реванол,и си ТИ!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ъъъ да се скъса пред ваще?
о.О
Ти пред майка си и баща си ли переш чикий бе ? Бахти копелето!![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
По-скоро е извратен, пък може и секс да прави пред тяхнитеПървоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
А, може и С тех да прави.Първоначално написано от SexPLozZiv
![]()
Първоначално написано от runway27
мадъ факъ... да съберем отряд и да убием извратеняка!![]()
![]()
![]()
чакам ви с патлака![]()
ключе
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.