- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- крем ''Здраве''
ЗдравейтеВ пубертета съм и имам акне както повечето на годнините ми . Знаете ли дали този крем ''Здраве'' помага за акнето и дали има ефект
![]()
За обикновенни пъпки да, но за акне чак... съмнявам се. Трябва ти нещо по-силно.
За акнето няма да ти свърши работа. Пък и за такова нещо не е препоръчително саммолечение,най-добре отиди на дерматолог и там специалист да ти предпише ...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Крем Здраве е за кожни раздразнения... за акнето не мисля, че ще ти помогне особено... консултирай се с лекар ;]]
Аз се мажех с - Акне Out - но доста си чоплех пъпките и нямаше видим резултат ... сега вече спрях от известно време дали да пробвам пак ?
Ако е акне отиди на дерматолог.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Кирилица!
ShtrudeL
Няма да ти помогне защото е страшно мазен по- добре отиди на дерматолог![]()
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Мисля че е ясно - дерматолог. Доста хора преди мене го написаха.
I guess you're too afraid to show your feelings...
Дерматолог - и не си чоплете пъпките хора ! Ще станат по - гадни и ще оостане белег![]()
smileee