- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обриви по краката
Краката ми целите са в обриви, особено покрай глезена.... И сърбят ужасноНе са големи, малки са. по ръцете също имам, но са по-малко. Уж няма комари, пък с всяка минута обривите се увеличават
Някакви съвети
![]()
Може да се намажеш с алергозан.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз пък имам обрив по врата..от 2-3 дни се мажа с Алергозан и забелязвам,че има малък ефект..![]()
Мазах се с алергозан, ама никъв ефект. Даже и хапчета пих, от тях ми се доста. Сега на сутринта вече нямам, ама знам, че после пак ще стане същотоКато се появят пак ще пусна снимка
В първия момент помислих, че аз съм пуснала такава тема и се ококорих![]()
Отиди на дерматолог, той най-добре ще те посъветва и ще ти каже как да се излекуваш, по-добре не експериментирай сама и не ни слушай тука ние с какво ще ти кажем да се намажеш, че да не стане по зле и да се инфектира!
Ако си от Пловдив отиди при д-р Арабаджиева, невероятна е!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
ооо и аз съм така - ужасно е .. ии там по стъпалото ама от горната частт .. нз как се казва точноомноо пъпка и белег бе братт :X :X :X
Първоначално написано от malkasladka
Верно имаш същия ник
![]()
Да, точно там. Днеска положението е по-добре... ама да видим...Първоначално написано от zvezdiichkataa
АМм четох, че от онова слузестото, дето го оставят охлювите попътя си зараствали, пък дали е вярноо .. да опитамм лии.. :Szvezdiichkataa написа:
ооо и аз съм така - ужасно е .. ии там по стъпалото ама от горната частт .. нз как се казва точноо мноо пъпка и белег бе братт :X :X :X
Да, точно там. Днеска положението е по-добре... ама да видим...
Пробвай с Дермодрин.На опаковката пише,че е срещу:сърбеж при алергия,ухапване от насекоми,уртикария,леки изгаряния,слънчеви изгаряния,слънчева алергия.Тубичката е 30гр и е към 5 лева.![]()
You will decide if I'm all you've been waiting for...
Първоначално написано от zvezdiichkataa
Това не го бях чувала
Не знам да ти кажа, по-добре се разрови в нета, на мен ми се струва гнусно, и трябва да съм 100% сигурна, че действа, за да пробва... Ама то когато се побърквам от тея сърбежи няма мн да ми пука с какво се мажа...
никва краста, ухапване от насекомиПървоначално написано от katericArofl
момичето което е пуснало темата не е казвала за ухапване а обриви
верно, обърках с моя проблем (:Първоначално написано от katericArofl
Хорааа... сега имам страхотни обриви този път са огромни и мисля, че са от ухапване, ама все пак нормално ли е? Дори и на лицето имам![]()
Ето снимки: http://www.prikachi.com/images/691/3645691z.jpg
http://www.prikachi.com/images/693/3645693D.jpg
Още доста имам, дори и на челото, до сега не съм имала там![]()
Това е от комар. Има пръскала и мазила, с които хората се мажат и излизат, за да не ги хапят комарите. Иди в аптеката и си вземи, толкова е лесно. Иначе по проблема - явно се чешеш или бараш и затова не ти минава. Вземи си това, което ти казах за комарите, а пък ако не ти минат тези неща още 1 седмица, иди при личната си лекарка, но това е 100% от комар. Просто при такива ухапвания не се докосваш, а повечето хора се чешат, като луди и после 'не ми минава'.![]()
П.С - Темата ти не е за този раздел.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Предполагам, че е от комар и изобщо не съм се чесала, просто се погледнах и като го видях беше супер огромно - до сега чак такива не съм имала. Тези неща много, много не ми действат иначе си имам у насПървоначално написано от sladkish_14
Плюс това аз не съм излизала
100% комар, аз получавам абсолютно същите! Мажа ги с чисто 100% масло от чаено дърво и не ги чеша и минават за около ден-два. Използвай репелент, не предпазва на 100%, но все пак е по-добре![]()