- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стопя мазнините?
Как да стопя мазнините в краката или главно в бедрата до 1 месец?
Всеки ден правя кардио 40 минути (но не знам до каква степен се натоварват краката) , скачам на въже и карам колело двайсетина километра ( понякога замествам карането с ходене 1 -2 часа) . Освен това спазвам и диета. Обаче вече 6 дни и не виждам никакъв ефект - вярно, че не става толкова бързо, но на мен ми трябват резултати, дори и малки, за да се мотивирам и да продължавам да го правя.
А относно бягането - знам, че става постепенно, обаче бягам 1 минута най-много и не мога да дишам - когато тичам дишам през носа. А и това тичане, колко минути на ден трябва, за да има ефект?
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Love is everything!
И на мен ми се вижда прекалено много...
Хем си на диета, хем се натоварваш толкова физически.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Натоварваш се много.Раздели си го като програмка и прави джогинг, както казаха по-горе, а пък ако и от джогинга се изморяваш пробвай спортно ходене.Резултат за 6 дни няма да видиш или поне не особено забележим.
Пуши трева - помага
яьаояяаняоа
Благодаря за отговорите. Ъмм.. нали резултати се постигали като съчеташ човек хранителен режим със спорт? Не знам точно как бих получила желаните резултати ако 22 часа на ден спя/лежа/почивам и 2 от тях само спортувам, а може би това е правилно![]()
![]()
Love is everything!
Тичане 1минута и искаш ефект???? Абе вас в България по физическо кво ви карат да правите???? АААААА!!! Когато ти кажат да тичаш, това не означава спринт, а джогинг! По 10км...каква една минута кви 5лв... тича се бавно и спокойно, а не се състезаваш с вятъра! Вдишва се през носа и се издишва през устата докато се измориш, после вече както дойде. Трябва сама да си усетиш темото и дишането...![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
е ти няма да спиш и лежиш, ще вършиш някаква дейност и 2/3 часа отделяш за спорт.Първоначално написано от SladkaZagadka
Не искам ефект от 1 минута тичане, за Бога . А по ФВС - баскетбол, волейбол, тенис на маса и др .Първоначално написано от malkasladka
Love is everything!
Ако изведнъж си почнала с физическото натоварване, не очаквай големи ползи. По-добре постепенно започвай, за изгарянето на мазнините - джогинг, кардио, но 3 пъти в седмицата - по 2 км като за начало. И така всяка седмица увеличаваш, но преди тичането винаги прави разтягащи упражнения, за да подготвиш мускула. Заедно с правилната диета ще се получи.![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Много се натоварваш.Като за начало започни да бягаш 3 пъти седмично,през ден.Прави си почивки,например
Първи ден - 1 минута джогинг,1 минута ходене и повтаряш това към 15 пъти
Втори ден - 2 минути джогинг,1 минута ходене и повтаряш колкото пъти успееш.
И така всеки ден увеличаваш докато не свикнеш и не успееш да почнеш да бягаш по много време![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
БлагодаряяПървоначално написано от xdennyx
, в такъв случай ми се струва, че ще успея.
Например днес : 40 минути танци зумба, 600 скока на въже, но не бавно, а бързоо - накрая цялата бях червена и лицето ми пламтеше, очакват ме 30 минути обръч . Това пак ли е много и трябва ли да съкратя нещо![]()
Love is everything!
Ще направиш големи мускули на прасците според мен .Първоначално написано от Rebirthing
И ще използвам тук темата за да задам едно въпросче между другото.
Аз за разлика от авторката съм фен на джогинга, но за скачането на въже... i suck
Та въпроса ми е: само при мен ли се получава тази болка в прасците и след 100 скока ги чувствам 2 пъти по-големи. Имам чувството, че само там се натоварвам.
Аз ли не скачам правилно или при всички е така?
От тези скокове няма ли да стопя мазнините в областта на прасците или само мускул ще направя?
SorrowEyes, при мен не е така, но аз правя по серии - 50 скока , 15 секунди почивка и отново![]()
Love is everything!
E как да стопя мазнините тогава?Първоначално написано от barbiegirl17
Love is everything!
С тичане сутрин на гладно/ако говорим за мазнините по прасците/. Обаче трябва да се заредиш с търпение, точно в тази област доста трудно се постига резултат.Първоначално написано от SladkaZagadka
А освен тичане какво друго ще предложиш?Първоначално написано от barbiegirl17
Love is everything!
Тичаш по 20 минути всеки ден и увеличаваш всяка седмица с 5 минути,по-добре да ходиш бързичко с около 6.5 km/h
Диетата каква е ?