- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правяя ??
Здравейте,започвам направо.Влюбена съм в 3тият ми братовчед.Той каза че също ме харесва,но сме братовчеди.Ако е от значение на 14 съм.Просто аз го харесвам и той ме харесва.Пък и ако стане нещо повече от приятелство,няма да имаме полов контакт най-много да се целуваме.Проблем ли е това че сме братовчеди ?? Моля ви кажете ми)
Еми познавам хора, които ходят с братовчедите си. Незнам някой да им прави проблем.
Е вие сте далечни братовчеди. По закон дори е разрешен бракът между такива, така че...и полови контакти да имате не е проблем. ( от 3-ти нагоре )
При целуването ще обмените слюнка, която ще се задържи в организмите ви минимум 20 години, така че да навреди на поколенията ви. Ще е все едно сте правили секс. Даже по-добре направо се нажулете, защото ще е все тая.![]()
Сред българския народ се наблюдава усилена циганизация.С най-добри чувства го пиша.
Аз на твое място не бих му посягала.
Ако искаш- рискувай, ама гледайте да не става достояние на родата.
Това за слюнката вярно ли е??Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
Сериозно ви говоря плашите ме![]()
Нямаш си и на представа колко ме успокой (doh))Първоначално написано от Goddess
Току-що прочетох че дори и 2ри братовчеди имат деца и са здрави![]()
Значи няма проблем) . Благодаря ви многооо .
![]()
Е за 2-ри не знам, но както казах и по-горе, от 3-ти натам няма никакъв проблем, дори и от законна гледна точка.
3ти вкл. нали ??Първоначално написано от Goddess
Благодаря ти много Goddess![]()
Имате все пак обща кръвна връзка.
Ще се роди хермафродит.
Ти с твоите хермафродити не се спря обаче.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първо влюбена, после го харесваш .. проблема ти не е в братовчеда, а в годините ..![]()
Мляскайте си се на воля ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като попита за слюнката дали е вярно си помислих, че се шегува ..
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не се шегувах даже се уплаших ;ддПървоначално написано от tanch3t093
Еми на мен ми бяха казали, че от 3-ти нагоре е нормално.Иначе не![]()
Нищо няма да се ражда.Не разбрахте ли няма да има секс !!!Първоначално написано от poison1337