Без да ми се обиждате, но много от вас, жените са много зле. Не само на външен вид, но и психически. Въобще няма да си губя времето, да ви се правя на интелигентен със сложни термини, ми направо ще ви обясня. Малко грубо навлизам, но дано умната част от вас ме разбере. Въпреки вълненията ми, искам да им помогна. Искам да направя така, че да разберат своята цел в живота, да имат мечта. Имам чувството, че бих успял, само че ще имам нужда от малко помощ... Някой трябва да "махне" парите. Ей така, да ги унищожи от света. Не съм зарязан, грозен, на 12, отчаян или какъвто и да е... Нормален съм и просто си мислих, малко преди да свърша работа... И реших да споделя. Как да направим хората по-добри, и да ги накараме да се интересуват от истинското а не от материалното. Времето със сигурност ще ги накара, но тогава ще е вече късно. Към момчетата... Защо сте толкова лигави и агресивни? Защо ходите с патката си напред и не се опитвате да използвате мозъка? Единственото, което успявам да чуя от вас е "как да си направите партия за трева" или "как да се надрусате"... Не сте терминатори, а живота не стои на пътя. И аз пуша, но не съм тъп, за разлика от много като вас. Имам интересна работа и мога да кажа, че специално момчетата, нашите момчета нямате нищо общо с "чуждите момчета" - такива от други държави. Нашите сте селяни, или поне 70% от вас. Голяма част от останалите са наркомани, хора с ниско и вече непоправимо интелектуално ниво в следствие на стероиди и т.н. Към никой, нищо лично. Сигурен съм, че много от посещаващите форума, са умна общност, гонещи истинското в живота. Просто вие можете да помогнете на другите да бъдат по-добри. Темата е в любов, защото ви обичам.