.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен Аватара на elizabethg
    Има много момичета-материалистки.Чудя се как може да не мечтаят за истинска любов...Аз искам това,а не пари,нито бижута и скъпи дрехи.Нямам нужда от това.Щастието за мен е да седя и да гледам звездите,облегната на рамото на любимия човек!Или да приготвяме заедно вечерята,или да отидем на кино,ако успеем да съберем пари...Това е моята мечта-Да срещна човекът,който ще ме обича истински.Щастието е в истинската любов!

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Аз схванах само, че той не е на 12 и не е грозен и жена му си търси някой да правят партия за чадел, ама иначе тя е много зле психически. А, да и че е свършил на работа.
    Не се прави на интересен. Имах в предвид, че не съм някой, отчаял се от живота, затворен в тях и необщителен. Явно го подчертах по грешния начин. Нямам жена, на 21 съм. Преди 10 мес. имах приятелка, но за съжаление и тя се оказа злетак. Важното за мен е, че има хора, които ме разбраха. Ти си ясен.
    да слуша

Цитирай Първоначално написано от saskou
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Аз схванах само, че той не е на 12 и не е грозен и жена му си търси някой да правят партия за чадел, ама иначе тя е много зле психически. А, да и че е свършил на работа.
    Не се прави на интересен. Имах в предвид, че не съм някой, отчаял се от живота, затворен в тях и необщителен. Явно го подчертах по грешния начин. Нямам жена, на 21 съм. Преди 10 мес. имах приятелка, но за съжаление и тя се оказа злетак. Важното за мен е, че има хора, които ме разбраха. Ти си ясен.
    Яко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си