- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс преди цикъл
Здравейте искам да попитам нещо.С една приятелка говорихме и тя ми каза че секс без предпазни мерки се прави 2-3 дни преди да й доиде цикъла на момичето.Правело се така защото като доиде цикъла изхварлят спермазоид чрез кръвта,Та искам да питам дали е така?
НЕЕЕЕЕЕЕЕ глупсти на таркалета.Да не четем после"Дали е бременна?"Задължително презерватив!!!Пазете се бе хора,то не е шега!!!
![]()
Ако ти се бута количка да,но ТОЧНО 2-3 ДЕНА ПРЕДИ ДА ТИ ДОЙДЕ НИКАКЪВ ПОЛОВ АКТ !!![]()
и защо?Първоначално написано от DoublePleasure
точно тогава е най-малък шанса от забременяване
и пак има шансПървоначално написано от nymphadora
Два дни преди цикъл и до два дни след цикъл няма почти никакъв шанс от забременяване.Вземете и прочетете малко.Иначе да,винаги има минимален шанс.
Да,но ние не говодим за изпразване в нея нали?Така,че шанса е малък,НО ВСЕ ПАК ИМА!
Първоначално написано от nymphadora
Категорично не съм съгласна! В момента говорите наизуст. Кога се пада овулацията и кои са безопасните дни, се смята на база продължителност на МЦ, не "на око"!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хахаха! "минимален шанс" ама пак е шанс, нали?????Първоначално написано от nymphadora
Абе хора, няма смисъл да спорите! Към автора - когато и да го правите, ползвайте ПРЕЗЕРВАТИВ !!!
Що не си ползвате презервативи и да ви е мирна главата?!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не разбрахте ли , че абсолютно винаги има шанс от забременяване , при акт без презерватив ?!! Като ви се рискува - правете го , както искате , ама да питате дали случайна точно на вас нямa да се случи понеже е преди / след цикъл или , че ще свършите отпред , отзад , в устата , в салфетка или някъде другаде ..![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
АЙДЕ ДЕ!!!Първоначално написано от peace95
АМАН
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
sladkish_14, мацката е написала, че винаги има шанс, а не че е 100% сигурно, че ще забременееш, ако го правиш без презервативПървоначално написано от sladkish_14
![]()
И е права- винаги има някакъв шанс, дори да е малък. Откъде да знае човек дали няма да попадне в този уж 1 на милион случая, който се случва в 9 от 10 обаче.
женско
Happiness is a journey, not a destination...
^ Да, и ти какво по-точно ми обесняваш на мене в момента? Ако мацката, за която ми говориш е peace95 - е аз съм съгласна с нея?! Не виждам за какво бе нужен моя цитат в твоя коментар..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
...?!Първоначално написано от brunder