.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Набирания

Набирания

Значи на 15 съм висок съм 174 и тежа 63 кг ... и не мога да направя и едно набиране от началото докато свия до средата изобщо не мога .. а от средата на горе ми е лесно ... защо така се получаава и кака мога да се науча да правя 1 цяло набиране ....

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Прави всеки ден набирания и накрая ще успееш.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Сигурно е искал да каже опити за набиране.Сложи нещо под лоста като столче или нещо подбно.Но преди набиранията почни с лицеви опори и кофички за да събереш сила.Между другото има 1 програма за набирания. http://twentypullups.com/node/1-ето линк.

Цитирай Първоначално написано от slicky
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Сигурно е искал да каже опити за набиране.Сложи нещо под лоста като столче или нещо подбно.Но преди набиранията почни с лицеви опори и кофички за да събереш сила.Между другото има 1 програма за набирания. http://twentypullups.com/node/1-ето линк.
    лошото е че съм се мъчил и кофички а и те не стават :@ :@ а много искам да почна Streetfitnes

Не ти говоря за обикновенните кофички,а тези на пейка(не съм уточнил) . http://www.bb-team.org/exercise/1180...#axzz1TaNO1PT7 -за това говоря.Пък огледай и програмата,която дадох.Там пише,че ако не можеш 1 набиране да правиш асистирани,т.е. със столче.

И да знаеш-стрийт фитнеса не е само набирания.Ако мислиш,че бицепса прави ръката,си в голяма грешка.2/3 от ръката ти е трицепс.

И да знаеш-стрийт фитнеса не е само набирания.Ако мислиш,че бицепса прави ръката,си в голяма грешка.2/3 от ръката ти е трицепс.
    Аз искам да започна да тренирам Streetfitnes .. но щом не мога 1кофичка или 1 набиране .. за кво да говорим пък не съм дебел .. гледал съм разни дебелаци ги праят по 20 кофички аз 1 не мога

Сигурно доста хора ще скочат,ама стрийта е ала-бала.Отиваш във фитнес залата и почваш там.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от e4emik
    Аз искам да започна да тренирам Streetfitnes .. но щом не мога 1кофичка или 1 набиране .. за кво да говорим пък не съм дебел .. гледал съм разни дебелаци ги праят по 20 кофички аз 1 не мога
    Пич нали всеки е започнал от нулата.
    Не ги гледай ,,дебелаците'' . То няма голямо значение... иска се тренировки.
    Прави домашен фитнес, вдигай някакви гири...
    Всичко с времето си.
    Успех.

Сигурно доста хора ще скочат,ама стрийта е ала-бала.Отиваш във фитнес залата и почваш там.
    ходя на фитнес но повече ми се иска да тренирам стрийтфитнес ..
    а ако ми кажеш и някакви упражнения в фитнеса които да са подготовка за лостовете ... ще съм много благодарен

Banned Мега фен
    Ако ще ходи на фитнес преди това трябва малко да заякне ! Независимо дали със набирания или с вдигане на гири...
    Иначе от лежанка колко ще вдигне? 20 ли ?

Banned Мега фен
    Щом ходиш - добре пак

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Ако ще ходи на фитнес преди това трябва малко да заякне ! Независимо дали със набирания или с вдигане на гири...
    В залата ще придобие някаква сила,иначе ще отиде на лостовете няма да успее да се набере и ще се откаже.За лостовете трябва упорство и добър хран.режим, а като го гледам колко е инф,надали ще се справи.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    В залата ще придобие някаква сила,иначе ще отиде на лостовете няма да успее да се набере и ще се откаже.За лостовете трябва упорство и добър хран.режим, а като го гледам колко е инф,надали ще се справи.
    Лостове и фитнес нямат нищо общо!!
    Фитнеса може много малко да му помогне...
    Лостовете от начало доста ,,помпят'' . След това спира ефекта и трябва с допълнителни тежести.
    Ако иска релефно тяло, да е жилка, корав , но не много мускулест. Без големи ръце - атлетично тяло- да почва лостове.

Повече от фен
    Хранителен режим имаш ли? И той влияe...

Супер фен
    Влизай в залата и прави вертикален скрипец с широк хват пред гърди и зад врат. А също много ще ти помогне и теглене,придърпване на вертикален скрипец с тесен подхват. Прави по 3-4 серии с 10 повторения. Трябва да постигнеш такава сила,че да можеш да дърпаш на вертикалния скрипец: с широк хват поне 55-60 килограма,а на тесния хват поне 50 кг. И тогава е сигурно,че ще се набираш без проблем.
    Обаче,ако не можеш да издърпаш толкова,вероятно няма да можеш и да се набираш защото нямаш сила.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Влизай в залата и прави вертикален скрипец с широк хват пред гърди и зад врат. А също много ще ти помогне и теглене,придърпване на вертикален скрипец с тесен подхват. Прави по 3-4 серии с 10 повторения. Трябва да постигнеш такава сила,че да можеш да дърпаш на вертикалния скрипец: с широк хват поне 55-60 килограма,а на тесния хват поне 50 кг. И тогава е сигурно,че ще се набираш без проблем.
    Обаче,ако не можеш да издърпаш толкова,вероятно няма да можеш и да се набираш защото нямаш сила.
    Това са простотии....
    Аз се научих да се набирам без да дърпам нищо. После във фитнеса дърпах някакви 40...
    Познавам момчета ,които дърпат много . Но пък много трудно се набират. И обратното...
    Двете нямат нищо общо според мен.

Голям фен Аватара на play23
    Почни с негативни набирания т.е слагаш нещо под лоста докато си в такава позиция, че все едно си направил едно набиране само се пускаш надолу, ама не много бързо. Не след дълго ще можеш да правиш набирания. Другото с по-тесен хват е по-лесно.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от e4emik
    ходя на фитнес но повече ми се иска да тренирам стрийтфитнес ..
    а ако ми кажеш и някакви упражнения в фитнеса които да са подготовка за лостовете ... ще съм много благодарен
    Във фитнеса също има лост.Преди тренировка за гръб прави набирания или поне се опитвай.Нека някой приятел ти помага,като ти хване краката и ти помага да се набираш+тва във него/фитнеса/можеш да правиш и кофички и пулокофички+всички други упражнения.Няма смисъл от стрийт/лично мнение не ме нападатейте лостаджиите/

Мега фен
    Фитнеса и лостовете нямали нищо общо Само дето във фитнеса има лост и успоредка . И ква е цялата работа ? Не можеш се набираш? Първо почваш да тренираш с по-малки тежести и тогава почваш със собствено тегло,малко хора на тази вързаст без никакви тренировки могат да се набират.. Също добра опция е да викаш някой да ти помага като се набираш

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    2 стр. изписахте за една много проста тема, все едно да пита някой как да се научи да бута 70 от лег а той може само 50, еми буташ всеки ден и накрая ще успееш, то няма техника, няма нищо което трябва да се знае.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    що всички се ориентират към стрийтфитнес ???
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    Щото във фитнеса ще станат с 50 ръка, а пък не искат
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    от стрийта се пораства на височина

Мега фен Аватара на ZipFail
    А и се прави релеф, а то от финтеса ставаш мазен само

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си