- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Набирания
Изводът е:ходете на стрийт за да сте силни и готини и да растете и да нямате мазнини.Първоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
стрийтфитнес - чиста работа ...
ми викам и аз да го почвам, да сторя 80-90 ръка на лостовете и да стана леко безсмъртен ....![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
между другото в нас имам лост прикрепен към касата на вратата .. и не е висок ... мога да правя това упражнение което от наи горното положение спускам на доло бавно ... но дали ще помогне незнам . Вчера ходих в даскало на успоредките и смъквам около 1 педя на кофички :X
Пич иска се постоянство , ако се опитваш 1 път на ден няма да стане ... Почваш всеки ден да се опитваш по колко пъти можеш и след време ще можеш не 1 а 10 всичко се постига с времето , пък ако чак толкова неможеш вземи някой приятел да те бута леко за гърба докато свикнеш и после сам
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Аз пък съм същия ръст и многоо по-малко килограми и мога да правя цели 5 набираниябез да съм тренирал никога и не мисля да го прая, защото така изглеждам по-малък и още ми дават детски билет навсякъде пък съм на 18
и плащам по-малко навсякъде, щото ме мислят за 14 годишен-тва е супер яко, ако тренирам ще заприличам на някъв 20 годишен ужас ,пък и повечето на 18 дори и брада имат вече и се бръснат ,пък аз още няям
![]()
теб и акъла ти е на 14 годишен
Що така мислиш, аз съм мноого умен и имам познания в много наукиПървоначално написано от muscle
ако, който е тъп компенсира с хубаво тяло и тренировки, но за съжаления в главата няма никой, мога да дам много примери на хора, които преди да почнат да тренират и да се нацепят бяха много по-умни, а ся са супер тъпи и изпростели, но нацепени-това е важното-вежте ме кой съм аз с много хубаво тяло съм, но съм супер тъп
![]()
Е,не искаш ли и ти да направиш хубаво тяло,бе момче?Първоначално написано от mlakniwe2
Всички го искат. На фитнес не ходиш ли? Не са притеснявай,затъпява се,но само малко от фитнеса.
Не сме хептен тъпи,я.
Ако е малко,не пречи!
![]()
Стига сте критикували тоя стриит фитнес! Нямате ли си друга работа...
Мислите ли,че не усещам , че доста изостават някой мускулни групи от лостовете като не ходя дълго време на фитнес - така си е. Но просто стриита ме влече доста. А фитнеса по-малко. С много по - голям кеф ходя да тренирам на лостове ...
И тай де...
Той Арнолд а сиктир му изпрострял тап*нгерОО и Американското правителство колко глупави, че са го били избрали за губернатор!
![]()
![]()
Лудак си е Арнолд![]()
акъл не се губи, той се криеПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Прави лицеви, за да натрупаш сила, и тогава се качи на лоста.
Кай чесно . . колко е малък светът ?
Какво общо имат лицевите с набиранията ?Първоначално написано от MysteryOfMan
![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зе ми буквите от клавиатурата.Прави http://www.bb-team.org/exercise/3500...#axzz1TiBKRkrQ и опитвай на лоста.Ше скачаш ли ше драпаш ли опитвай....И гледай да не си избиеш зъбките като скачаш
Айде успех
ИМАТ! На едно тяло саПървоначално написано от DownloadVirus
Ако се развиват едните, малко или много се развиват и другите ....
Но ще е по-удачно да кляка, не да прави лицеви опори, ефекта ще е по-бърз, понеже мускулите на краката са по-големи от гърдите и трицепсите.........
най-добре ще е да прави всички базови упражнения![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
То ако ставаше на лоста да правиш базови упражнения,билдърите нямаше да се харчат за фитнесиПървоначално написано от firstdiesel
![]()
упсс .. забравих, че става въпрос за стриит-щангаПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9