- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ласките..
Искам да попитам момчетата ,или мъжете по точно какво ви харесва в леглото,какво предпочитате.
Знам,че на всеки му харесват различни неща..Да така е ,но вие споделете вас какво ви подлудява...
И по какъв начин да върна страстта в връзката ни..
И моля без ОБИДИ!
Темата ти е за друг раздел.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Обичам почти всичко... Не обичам да ми казва "НЕ", както ида прави опити да ми бръкне в ГЪ3А!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
1 път бъди мръсница,1 път остави него да води парада.Разни роли,изненадващият сексуален порив е мн готин![]()
бъди секси,палава,целувай го там където обича,сменяй позите !а може да питаш и партньора си ,какво обича и да осъществиш някоя от фантазииките му
love is gone!
Зависи какво обича човекът срещу теб.. Предполагам знаеш сексуалните му фантазии, така че действай .. Бъди такава каквато той иска, само така ще можеш да върнеш изгубеното /малко силна дума/.
Амии чесно казано нищо не знам
Аз го питах къде ти харесва да те целувам докосвам и той
на всякъде и аз къде най-много и тои пак нявсякъде бе,а не е малък на 20+ ,че да не разбира какво му говоря.И незнам просто веднъж му намекнах
На теб маи не ти е хубаво когато си с мне, и тои ми каза ,че не е вярно и ,че си личи че му е хубаво с мен..
А момчета с какво бельо предпочитате да е момичето и примерно с прибрана коса или вързана или пък примерно къдрава ,права..Чувала съм,че и тези неща имат значениеИ знам ,че всеки има различен вкус,но все пак искам да чуя вашите мнения :P :P
Sorry ako imam gre6ki ,izvinqvam se
Госпоице, слушай са да те светна нещо.Първоначално написано от mackataa
Мъжете по дефолт обичат да ги целуват навсякъде в леглото.
Мразят да им се пипат анусите (или поне повечето мъже), да ги гъделичкаш или скубеш.
Където и да го целуваш-няма да сбъркаш.
Играй си повече с уста около члена и топките, езиче, целувка, леко засмукване. Бъди малко мръсница. Каквото и да правиш-ако не ти каже "спри", "недей", "не ме пипай там", значи всичко е чук.
Дали ще си с бельо или без-значението е почти нулево. Така или иначе ще го свалиш ако си. Гледай поне цветово да си подхожда и да подчертава женствените ти извивки. По-тъмните цветове са по-секси-лилаво, червено, черно, тъмно синьо. И боксерките са по-секси от прашките.
Дали ще си с вързана коса, пак няма значение, по-удобно е да е хваната на свободна опашка/кок, ако ще му правиш орална любов, в останалото време я пускай.
Бъди чистичка и гледай да миришеш свежо.
Не се филмирай и спри да го питаш безумни неща.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Чак за косата си недей да мислиш. Като си разтвориш краката момчетата стават като коне с капаци.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Е как няма да мисля за нея![]()
![]()
Все пак си е коса![]()
То имало ли еПървоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
ето от къде си изкарал пари за мерцедес
Kak си искарвам парите си е моя работа и ще те разочаровам не е по този начин по който ти се иска ти да си ги изкарваш.Първоначално написано от sokol02
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ти нямаше ли червенобуза костенурка са и тарантула...Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Имам ДВЕ червенобузи костенурки и тарантула.Първоначално написано от sokol02
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ОФФФФФ ПИШЕТЕ САМО ПО ТЕМАТА![]()
Аз съм ти писала по темата, не е зле да го прочетеш.Първоначално написано от mackataa
Не забелязват, ама друг път.Първоначално написано от bloodyF
Винаги пусната косата.Първоначално написано от MojoJojo88
Temet Nosce
벨야카
^ 2-ро мнение няма,хах и тои ми е казвал,че ме харесва повече с пусната коса,но ми се набива в очите,че като съм с прическа нищо не казва![]()
Аз на него му казвам,честита прическа а тои на мен нищо,то не е кои знае кво ,ама все пак(дрислю)![]()
Такава дума нямаПървоначално написано от mackataa
![]()
Пусната коса винаги е секси.
Говорех специално за орален секс, ако той не й хване косата с ръка, може да я захване тя с някаква шнола/ластик, но да седи свободно....
Съжалявам, ама с пусната коса не е удобно да се правят свирки.
Абе незнам защо, ама интуицията ми подсказва, че ходиш с не когото трябва ?![]()
Дааа, пробвай да духаш на някого с пусната косаПървоначално написано от umri
![]()
не е голям проблем, освен ако не се изпълнява face fucking....
Ше пробвам. Пробвай и ти. Може да ти я държи с едната ръка.Първоначално написано от PinkPan7her
Аз винаги с пусната коса духам!
edited;
Temet Nosce
벨야카