- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- продавам учебници
Литература на издателство Булвест 2000 /автори: Мария Герджикова, Олга Попова, Илияна Кръстева/, цена 6 лв.
Български език на издателство Просвета / автори: Милена Вацева, Весела Михайлова/, цена 3,50 лв.
Инф. Технологии на издателство Нова Звезда /автори: Ивайло Иванов, Людмила Попова, Пламен Петров/, цена: 6 лв. (с диск)
Английски език на издателство Upstream for Bulgaria /автори:Вирджиния Евънс, Джени Дули/, цена 60 лв (part:1, 2, 3 + учебните)
Хубаво е да знаем за кой клас : ))![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
На мен не ми трябват , сега ще съм девети.Първоначално написано от dmes
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
еми... то и на мене вече не ми тряат щото и аз ше съм деветиПървоначално написано от Queenie
![]()
![]()
![]()
![]()
аз ще съм 10 :P :P :P
имам и учебници за девети клас които не ми трябват:
Математика на издателство Анубис /автори:Чавдар Лозанов, Теодоси Витанов, Петър Недевски/, цена 2 лв. (имам 2: една от 1998 и една от 2005)
Химия и опазване на околната среда на издателство Булвест 2000/автори:Марко Георгиев, Георги Нейков, Здравка Коларова, Стефан Караиванов, Свобода Бенева, Лилия Овчарова, Маргарита Йотова, Лени Николова/, цена 4 лв.
Икономика на издателство Джуниър Ачийвмънт...няма написани автори нито пък за кой клас е... пише само Четвърто издание...