.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

продавам учебници

Литература на издателство Булвест 2000 /автори: Мария Герджикова, Олга Попова, Илияна Кръстева/, цена 6 лв.
    Български език на издателство Просвета / автори: Милена Вацева, Весела Михайлова/, цена 3,50 лв.
    Инф. Технологии на издателство Нова Звезда /автори: Ивайло Иванов, Людмила Попова, Пламен Петров/, цена: 6 лв. (с диск)
    Английски език на издателство Upstream for Bulgaria /автори:Вирджиния Евънс, Джени Дули/, цена 60 лв (part:1, 2, 3 + учебните)

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Хубаво е да знаем за кой клас : ))
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

опа.. за 8ми

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    Цитирай Първоначално написано от dmes
    опа.. за 8ми
    На мен не ми трябват , сега ще съм девети.
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Цитирай Първоначално написано от Queenie
    Цитирай Първоначално написано от dmes
    опа.. за 8ми
    На мен не ми трябват , сега ще съм девети.
    еми... то и на мене вече не ми тряат щото и аз ше съм девети

аз ще съм 10 :P :P :P

имам и учебници за девети клас които не ми трябват:
    Математика на издателство Анубис /автори:Чавдар Лозанов, Теодоси Витанов, Петър Недевски/, цена 2 лв. (имам 2: една от 1998 и една от 2005)
    Химия и опазване на околната среда на издателство Булвест 2000/автори:Марко Георгиев, Георги Нейков, Здравка Коларова, Стефан Караиванов, Свобода Бенева, Лилия Овчарова, Маргарита Йотова, Лени Николова/, цена 4 лв.
    Икономика на издателство Джуниър Ачийвмънт...няма написани автори нито пък за кой клас е ... пише само Четвърто издание...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си