- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пловдивчани ^_^
Има си тема за Русе,Плевен и т.н защо да няма и за Пловдив.Ще си разменяме скайповете ще си лафим и така...
Надявам се да няма друга такава тема...
дам и аз![]()
![]()
![]()
АЗ съм от Пловдив.Приятно ми е
Айде да направим тема и за всеки град , всяко село и всяка локва. Излез навън и виж кой живее в Пловдив. Това не е сайт за запознанства.
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Защо пък да не си имаме една тема на Пловдив?? Просто не влизай в темата,не разбирам какво ти пречи ^^ А и темата не е излишна,мисля ,че даже може да бъде полезна на някойПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
От време на време наистина се появяват въпроси, които могат да получат отговор в една такава тема, така че не мисля че темата е безполезна, пък в крайна сметка никой не задължава никого да си дава скайпа и фейсбука тука, всичко е на доброволни начала. (И аз съм от Пловдив).
И аз съм от Пловдив.![]()
Защото какво ще стане , ако всеки реши да направи тема на града си - мазало. Но все пак на някой ще му е полезно.Първоначално написано от Dessa
Пълна простотия...
Ми не пиши като е пълна простотия, никой не те кара, или ако искаш се оплачи, и ако модераторите преценят, че няма смисъл от темата, ок, вече си даде мнението, няма нужда по 123123 пъти да си изразяваш гледната точка, разбрахме я.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Напротив , изказвам мнението си. Живеем в свободна държава все пак.Първоначално написано от gofeto917
Изказа го 1 път, всички те разбраха, няма нужда да оспамваш темата.
Много сори за спама,но не знам на теб какъв ти е проблема...Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
И аз съм от Пловдив, майна!![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Оф забога аре да престанете,за кво го цитираш?(да трупаш мнения сигурноПървоначално написано от psychogirl13
). Единствените,които могат да ни спрат да пишем в темата са модераторите.
И въпрос от къде мога да си купя мнооого накъсани дънки в Пловдив?
Първоначално написано от Tiin
Хахахах, аз почти не влизам в тоя сайт, щото половината теми за някви излишни ( някви игри, кой е от Пловдив, кой е от Марс бла бла бла..) ии цитирам го щото много рядко се намира някой да напише нещо смислено.Като гледаш да не би всеки отг да ми е цитат??? Половината съм ги изтрила, щот` нямат смисъл.. и бтв-- като не знаеш не говори :P
И НАКЪСАНИ ДЪНКИ ШЕ СИ НАМЕРИШ КАТО ИЗЛЕЗНЕШ И ПОТЪРСИШ ПО МАГАЗИНИТЕ.. А НЕ В НЕТАКВО Е ТВА БЕ ЗА ВСЯКО НЕЩО НЕТ ТИ ТРЯБВА.. НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДА ПРОВЕРИШ КЪДЕ ИМА ???!!!!
![]()
![]()
![]()