- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем са майка ми
Начи всеки ден си излизам да карам колело и т.н. Та майка ми постоянно като се върна ми опява колко било опасно.. сега след случая в борисовата и там било опасно(щото минавам оттам) че можело някой да ме убир и т.н. също че не съм бил в къщи по цял ден( а като съм в къщи нищо не правя) тя искала да й помагам и така.. В повечето случаи не й казвам точно къде съм щото доста дестинации са ми "забранени" с това нямам проблем.. ама вече ми казва че няма да ми дава да излизам и много ме нервира... та кажете дали да й кажа че всичко е под контрол и т.н. т.е. да я излъжа или да й кажа че това нещо неможе да го контролира и мене не ме интересува какво мисли(всъчщност аз така се чуствам)... имам чуството че при втория вариант просто ше стане по-зле...а баща ми казва че на неговите години майка му не е знаела къде е и някви такива т.е. той няма нищо против дори караме двамата, а и те са разделени затова не си зачитат мнението.. ако не ви е бил ясен проблема-питайте, мерси предварително..
Тя е родител, нормално е да се притеснява за детето си.
Кажи й, че няма да минаваш повече през Борисовата и я попитай къде тя смята за по-безопасно карането на колело. А дали ти ще се съобразиш с това, сам решаваш.
И спря да се върти за миг земята..
хмм.. пробвах.. другия ми вариант е през семинарията ама и там било опасно.. тя е против самото каране на колело някакси... просто така не може да продължава нито за мене нито за нея...
п.п. мерси за отговора
Как така тя е против?![]()
Надявам се, че си й обяснявал, че това е полезно за здравето. Ако не си, сподели, че точно за това го правиш.
И не се карай с нея. Намери начин да се разберете, без да я засягаш или да викате един срещу друг.
И спря да се върти за миг земята..
1.Кажи и, че отиваш до приятел който не е много близо и не искаш да даваш пари за тролей/автобус и за това ще се хвърлиш до тях с колелото.
2. Отиваш да караш с приятели в 120-то и да гледате EFC... (или пък на някоя велоалея? Пред НДК?!)
Първо намери си приятели и излизай с тях и второ прави си каквото искаш ... кфо ти пука кфо мисли майка ти.
Хаха, за приятелите не се притеснявам... някакси тя не ме приема насеризно.. много дразнещо немога да не ме интересува какво мисли тя защото като се върна почва да ми пили и ме нервира.. не ми се кара с никой, принципно аз съм спокоен човек- почти само тя ме нервира... въпроса е дали да играя по нейната свирка или да зарежа всичко? Кое ще има подобър ефект?
П.П. Е са ше ми кажете че не я познавате и т.н. питам главно като психика на "майките"![]()
абе незнам
Ох все едно слушам за моята майка. И аз постоянно карам колело и тя постоянно колко било опасно бла бла... Абе не съм малък вече мамка му знам как се пресича и т.н., ама явно тя не го разбира. Че наскоро почнах да карам стрийт(стил с номерца) и направо ако тя ме види направо ще откачи сигурно.Дано успее да го разбере.
![]()
Ми и аз съм тръгнал по пътя на дж, но това е друг въпрос... и са кво- навива ли се да те пуска без проблеми?
Aз карам Стрийт и XC едновременно и пак нямам грижиАма, ако сте от големите градове, пак може да има по-голямо притеснение, защото там повече коли, повече хора, ала-бала. Опитайте се да ги навиете и да ги убедите, че можете да се пазите и т.н.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мойта я е страх само като карам, а какво ли става ако и кажа примерно че въртя 180Надявам се с годините да свикне. Пък и от другата година съм с байка до училище, щото ми е малко надалеч(btw. скейт парка е на 30 метра от училището ми УЕЙ всяко междучасие там).
![]()
Русе.