.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Изневяра ли е ако някой му направи свирка?

На 15 години съм и имам сериозен приятел.. наскоро той ми призна, че 2 момичета са му направили свирки в период, когато сме били скарани ( но не и разделени ) .. дълго се чудех и се маех защо го е направил, не му ли давам достатъчно ласки и така нататък.. той ми каза , че не е влагал никакви чувства в това просто е искал да се застрахова някой ден ако се скараме и аз му изневеря ( да не го направя аз първа ) и такам.. вие какво мислите по въпроса? Ще се радвам ако повече момчета се включат в темата и отговорят какво мислят

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Щом си е дал бубата на друга кака, значи нещо е куцало и липсвало отдавна. А това със застраховането е смешно и жалко. Скарването не е оправдание. Занапред при всеки проблем ли ще го вири и подава на други?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Щом си е дал бубата на друга кака, значи нещо е куцало и липсвало отдавна. А това със застраховането е смешно и жалко. Скарването не е оправдание. Занапред при всеки проблем ли ще го вири и подава на други?!
    И аз така си мислех и му казах същото , той ми отвърна че просто в тоя момент му е било гадно защото нямало как да го получи от мен и е искал по някъв начин да ми стане гадно и на мен..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Евтин реваншизъм.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xoxi
    Застраховал се е, за да не изневериш ти първа? Що за глупак е този човек!
    Аз не бих простила.
    Това, че сте скарани, не му дава правото веднага да скача на други.
    И спря да се върти за миг земята..

Момче съм и ще ти го кажа директно - брой го за изневяра.. Аз не бих се върнал при такъв човек..

Цитирай Първоначално написано от tosheccc
    Момче съм и ще ти го кажа директно - брой го за изневяра.. Аз не бих се върнал при такъв човек..
    Оценявам мнението ти. Един приятел доста опитен бих казала на 27-8 години е вече ми каза че тези неща се правят с чувства.. според теб възможно ли е човек (мъж хаха ) да вложи някакви чувства ако му се прииска някоя да му прелапа просто колкото и грубо да звучи..

Не става въпрос за чувствата.. Онзи ден го е дал, други ден пак ще го даде.. Бъдете реалисти - достатъчно лъжи съм изпитал на свой гръб, повторни грешки не възнамерявам да правя..

А и съм мъж, казвам ти го от нашата гледна точка.

Цитирай Първоначално написано от tosheccc
    Не става въпрос за чувствата.. Онзи ден го е дал, други ден пак ще го даде.. Бъдете реалисти - достатъчно лъжи съм изпитал на свой гръб, повторни грешки не възнамерявам да правя..

А и съм мъж, казвам ти го от нашата гледна точка.
    Ако трябва да съм реалистка простих му защото го обичам и все пак е признал друг едва ли би си казал на момичето което обича какво е направил само за да не я изгуби , но съм убедена че при още една такава постъпка не бих простила за нищо на света колкото и хубави моменти да съм имала с този човек.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Изневяра е. И е ужасно обидна при това, защото дори не се е извинил, а е смотолевил някакви тъпи оправдания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Re: Изневяра ли е ако някой му направи свирка?

Цитирай Първоначално написано от paralyzed
    той ми каза , че не е влагал никакви чувства в това просто е искал да се застрахова някой ден ако се скараме и аз му изневеря ( да не го направя аз първа
    Момче съм и мисля че приятелят ти е пълен боклук и трябва да го разкараш
    Цитирай Първоначално написано от paralyzed
    просто е искал да се застрахова някой ден ако се скараме и аз му изневеря ( да не го направя аз първа
    ?! какъв нещастник зарежи го може и да постнеш някоя снимка да разберем бързо ли ще си намериш нов приятел
    и това че сте били разделени не е оправдание

Щом е изневерил веднъж ще го направи пак и ако ще го зарязваш изневери му и ти и кажи че понякога е хубаво да си втори и му бии шута

Това ти го обичаш и се връщаш, а той си прави кефа с друга, че и с втора Махай го и си намери някой, който повече ще държи на теб. Спомени, обич едно друго ще си създадеш и със следващия. Застраховал се да не му изневериш, ами ти се застраховай като го разкараш ти него да има сладко отмъщение

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Да изневяра е. А тоя е пълен кретен!
    Каква е тая застраховка да не му изневериш първа? Това си е жива подигравка и долен реваншизъм ( както каза една мацка преди мене ).
    Прекратявай нещата докато е време, преди да ти изневерил и наранил отново.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Изневяра е, мн'оо ясно. Това, което ти е казал, са глупави оправдания, а всъщност съм сигурна, че просто си е праил кефа. По-добре си намери някой, който няма да прави подобни простотии и наистина ще му пука за теб.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Естествено, че е изневяра. Не знам защо си толкова наивна.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Не, това не е изневяра. Той трябва да е мъжът на живота ти! Оженете се и имайте дечица ! Като други му духат, той показва, колко е привързан към теб !
    защо даваш толкова безсмислени теми? това е все едно да кажа " Аз съм рус, значи ли, че съм блондин?"
    BOY от СофиЯ

ОБИЧАМ xCut0utMyTearsx !!! <333

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    ...
    Той: - Мило, то с презерватив не е изневяра!
    Тя: - Аха, а със заглушител не е убийство...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    ...
    Той: - Мило, то с презерватив не е изневяра!
    Тя: - Аха, а със заглушител не е убийство...
    Точно! Изневяра е. Най-гнусното е, че дори не се е извинил, а е почнал да се оправдава. Няма на какво да простиш, след като няма извинение.

Ти си тъпа!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ебаси плей боя Купил си е нещо което не е получавал! Всъщност платената любов защо да е изневяра, се едно си е купил хляб от магазина. Тва не е никва изневяра... Просто защото си излъгана!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Естествено, че е изневяра .. що за въпрос? А оправданията са му двойно по - глупави .. и защо му се връзваш изобщо??
    Аз бих му отрязала пишката ако ми каже такова нещо ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Естествено, че е изневяра .. що за въпрос? А оправданията са му двойно по - глупави .. и защо му се връзваш изобщо??
    Аз бих му отрязала пишката ако ми каже такова нещо ..
    +10 (I`m BOY)

Чиста изневаря !!! Не знам защо му се връзваш и на тъпите оправдания Теб някой ако те изл*же няма ли да е изневята ?

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ебаси плей боя Купил си е нещо което не е получавал! Всъщност платената любов защо да е изневяра, се едно си е купил хляб от магазина. Тва не е никва изневяра... Просто защото си излъгана!!!
    Много тъпо мислиш! Но ако един ден ти имаш сериозна приятелка към която си привързан супер много и тя отиде да я излиже някъв друг тип ще ти видим мисленето тогава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си