- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра ли е ако някой му направи свирка?
На 15 години съм и имам сериозен приятел.. наскоро той ми призна, че 2 момичета са му направили свирки в период, когато сме били скарани ( но не и разделени ) .. дълго се чудех и се маех защо го е направил, не му ли давам достатъчно ласки и така нататък.. той ми каза , че не е влагал никакви чувства в това просто е искал да се застрахова някой ден ако се скараме и аз му изневеря ( да не го направя аз първа ) и такам.. вие какво мислите по въпроса? Ще се радвам ако повече момчета се включат в темата и отговорят какво мислят![]()
Щом си е дал бубата на друга кака, значи нещо е куцало и липсвало отдавна. А това със застраховането е смешно и жалко. Скарването не е оправдание. Занапред при всеки проблем ли ще го вири и подава на други?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз така си мислех и му казах същото , той ми отвърна че просто в тоя момент му е било гадно защото нямало как да го получи от мен и е искал по някъв начин да ми стане гадно и на мен..Първоначално написано от kalpazanka
![]()
^Евтин реваншизъм.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Застраховал се е, за да не изневериш ти първа? Що за глупак е този човек!
Аз не бих простила.
Това, че сте скарани, не му дава правото веднага да скача на други.
И спря да се върти за миг земята..
Момче съм и ще ти го кажа директно - брой го за изневяра.. Аз не бих се върнал при такъв човек..![]()
Оценявам мнението ти. Един приятел доста опитен бих казала на 27-8 години е вече ми каза че тези неща се правят с чувства.. според теб възможно ли е човек (мъж хаха ) да вложи някакви чувства ако му се прииска някоя да му прелапа просто колкото и грубо да звучи..Първоначално написано от tosheccc
Не става въпрос за чувствата.. Онзи ден го е дал, други ден пак ще го даде.. Бъдете реалисти - достатъчно лъжи съм изпитал на свой гръб, повторни грешки не възнамерявам да правя..
А и съм мъж, казвам ти го от нашата гледна точка.![]()
Ако трябва да съм реалистка простих му защото го обичам и все пак е признал друг едва ли би си казал на момичето което обича какво е направил само за да не я изгуби , но съм убедена че при още една такава постъпка не бих простила за нищо на света колкото и хубави моменти да съм имала с този човек.Първоначално написано от tosheccc
Изневяра е. И е ужасно обидна при това, защото дори не се е извинил, а е смотолевил някакви тъпи оправдания.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Момче съм и мисля че приятелят ти е пълен боклук и трябва да го разкарашПървоначално написано от paralyzed
?! какъв нещастник зарежи го може и да постнеш някоя снимка да разберем бързо ли ще си намериш нов приятелПървоначално написано от paralyzed
и това че сте били разделени не е оправдание![]()
Щом е изневерил веднъж ще го направи пак и ако ще го зарязваш изневери му и ти и кажи че понякога е хубаво да си втори и му бии шута![]()
Това ти го обичаш и се връщаш, а той си прави кефа с друга, че и с втораМахай го и си намери някой, който повече ще държи на теб. Спомени, обич едно друго ще си създадеш и със следващия. Застраховал се да не му изневериш, ами ти се застраховай като го разкараш ти него
да има сладко отмъщение
Да изневяра е. А тоя е пълен кретен!
Каква е тая застраховка да не му изневериш първа? Това си е жива подигравка и долен реваншизъм ( както каза една мацка преди мене ).
Прекратявай нещата докато е време, преди да ти изневерил и наранил отново.
Изневяра е, мн'оо ясно. Това, което ти е казал, са глупави оправдания, а всъщност съм сигурна, че просто си е праил кефа. По-добре си намери някой, който няма да прави подобни простотии и наистина ще му пука за теб.
Естествено, че е изневяра. Не знам защо си толкова наивна.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не, това не е изневяра. Той трябва да е мъжът на живота ти! Оженете се и имайте дечица ! Като други му духат, той показва, колко е привързан към теб !
защо даваш толкова безсмислени теми? това е все едно да кажа " Аз съм рус, значи ли, че съм блондин?"
BOY от СофиЯ
ОБИЧАМ xCut0utMyTearsx !!! <333
...
Той: - Мило, то с презерватив не е изневяра!
Тя: - Аха, а със заглушител не е убийство...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Точно! Изневяра е. Най-гнусното е, че дори не се е извинил, а е почнал да се оправдава. Няма на какво да простиш, след като няма извинение.Първоначално написано от MojoJojo88
Ти си тъпа!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ебаси плей бояКупил си е нещо което не е получавал! Всъщност платената любов защо да е изневяра, се едно си е купил хляб от магазина. Тва не е никва изневяра... Просто защото си излъгана!!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Естествено, че е изневяра .. що за въпрос? А оправданията са му двойно по - глупави .. и защо му се връзваш изобщо??
Аз бих му отрязала пишката ако ми каже такова нещо ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+10 (I`m BOY)Първоначално написано от Hilary_
Чиста изневаря !!! Не знам защо му се връзваш и на тъпите оправданияТеб някой ако те изл*же няма ли да е изневята ?
Много тъпо мислиш! Но ако един ден ти имаш сериозна приятелка към която си привързан супер много и тя отиде да я излиже някъв друг тип ще ти видим мисленето тогава...Първоначално написано от ubuntureload
![]()