- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра ли е ако някой му направи свирка?
Типична мъжка постъпка... не че искам да засягам тая част от населениетоама за съжаление доста го правят и после пускат тъпи оправдания с надеждата да им се върже мацката. Изневяра си е и изобщо не е трябвало да се замисляш, а да го зарежеш директно. Че и той нахалника не с една, ами и с втора ц-ц-ц
![]()
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от Hilary_
Ще отрежеш ама друг път! А от къде знаеш че твоят гларус, не чеше полякини и рускини по морето!
Тогава въобще няма да и се иска да ме вижда, аз предварително си казвам какво бих направил.Първоначално написано от BeFree
А тя ако иска да рискува. Познавам кога една жена се е шибала същия ден преди да дойде при мен
Особено ако и друг път съм имал някви интимности с нея... Посягал съм на жена и пак бих посегнал!И това нито е комплексарщина, нито показване на мъжество - просто това е подаръка който са заслужили в дадения момент. А бившата ми "сериозна" само може да се радва че са ми издържали конците на нервите и не съм я нокаутирал! Оф както и да е поне като се заяждате с мен го правете като хората че сте ми скучни!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
познаваш ти... самозаблуждението е един от най-големите врагове на човека..
Да се застрахова... какви са тия глупости бе![]()
Изневяра е много ясно и не разбирам какъв е смисълът да питаш нас въобще, ти не го ли осъзнаваш... не ти ли е гадно![]()
На мен ще ми е гадно бившия ми да ми обяснява коя му е духала... камоли ако не сме разделени .. Как то търпиш тва нещо.. бий му шута бе момиче..
Я го питай дали е изневяра , ако на тебе някой ти е лизал (извинете за израза) дали ще се изкефи , пръча мръсен![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Изневяра е и още как!!По - добре се раздели със тоя кретен.Такъв като него не ти трябва..Мухъл с мухъл..!!
Направи и ти две свирки на два различни пича,така ще постигнете еквилибриум във връзката и всичко ще е тип-топ.Първоначално написано от paralyzed
1) ти к'во мислиш бре? естествено че е изневяра,все едно да те оправят анално и да твърдиш че си девствена...
2)ако ти го задоволяваше достатъчно оня нямаше да има нужда да вее мръвката публично
3)ако точна две на важи защото го задоволяваш достатъчно,еми...имам лоши новини за тебе.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Хора радвам се, че споделяте мнението си.
Окей изневяра е и ми е гадно че се е случило, но според мен няма връзка в която някой да не е кривнал от пътя леко.. а и важното е че сам си го призна, защото иначе и по смъртно нямаше как да разбера нямах никакъв конкакт с тези момичета а и надали някоя от тях щеше да ми каже " Хей духах на приятеля ти" . Не знам и аз откъде го извадих тва мойто разбиране към него като ми обясни всичко.. попринцип не съм такава ..хахах изненадвам се от себе си дори приятелките ме питат " ОТКЪДЕ ГО ВАДИШ ТВА ТЪРПЕНИЕ ".. Явно съм широко скроен човек и се поставям на мястото на другия или може би съм тъпа както повечето си мислите..
Изневяра е,да може да му простиш,не е непростимо,но аз при такива оправдания даже не бих искала да го виждам![]()
Ти си само на 15 колко още момчета ще срещнеш . Не си заслужава да го търпиш тоя идиот.Колкото и да ти е трудно го зарежи. За твое добро е ! Да, ще ти е гадно първите няколко седмици, дори месеци, но след година ще се радваш, че си приключила такава връзка. Това е направо ужасно, тоя дори не те уважава .Остави това ,че не те обича. Буквално те прави на маймуна
А ти заслужаваш да се държат с теб като с кралица...
Щом веднъж го е направил (в този случай 2 пъти), бъди сигурна, че пак ще го направи. Помисли, склонна ли си да търпиш да ти изневерява след всяко скарване, с оправдание, че му било гадно? Зарежи го и си намери някой, който наистина ще държи на теб.
+1Първоначално написано от radeberger
Ми вие ако се карате по-често той всеки път ли ще го прави това ?
Няма смисъл. На 15 си !!! Не знам той на колко е ама явно акъла му е малко щом прави глупости и не си стой на меките части, и не е само с теб.
Мисля си, че НЕ МИ ПУКА за теб. Щом не те е потърсил а е отишъл при някакви да му духат....
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Не спирам да се учудвам на женския мазохизъм...![]()
Жалко, че след толкова страдания няма как да канонизират въпросните индивиди.
Welcome to the Jungle...
Изключително верни отговори. Мисля , че наистина сте прави. Радвам се, че получих неутрално мнение ( все пак не ме познавате и аз не ви познавам и мисля, че само един неутрален човек може да ми каже какво наистина мисли) .. има нещо в този женски механизъм наистина .. склонна съм да ви призная защо се стърпях да не скъсам с него веднага и защо все още съм с него.. тази година той завърши 12ти клас и беше приет да следва в Габрово .. едни негови думи ме накараха да се стърпя .. " Радвам се, че за 1 път имам сериозна връзка с момиче и, че като замина ще има някой който ще ме чака" .. и тези думи ме карат да се двоумя - да му изневеря ли и да го зарежа ли след като замине за да му стане не 2но ами 3но по - гадно отколкото ми беше на мен или просто да продължим напред, защото всеки прави грешки? Вие как мислите по въпроса?
Просто му кажи, че искаш да се разделите и това е достатъчно.
А изневяра ли е ако чужд батко те лиже, докато сте скарани с твоя (не разделени)? - Реторичен въпрос, не си прави труда да отговаряш.
Изневярата е различна за всеки... За мен лично, ако няма чувства, няма и изневяра, ама аз напоследък мисля по извратен на моменти начин, не ми се връзвай...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не му изневерявай.. не се превръщай от онзи тип жени, които мразя и които никой не иска да среща...Просто го разкарай.
Пооооредната заучена фраза: иска да се подсигури, че като се връща му е сигурна работата, а пък като си е в квартирата - тоталния разврат. Сритай го в т*шаците и му се накарай, ама на публично пред много хораПървоначално написано от paralyzed
Подкрепям.Първоначално написано от SonyaPld
Въобще не му се връзвай. Докато сте били заедно ти е изневерил, а представяш ли си какво ще е като иде в друг град и само се чувате по телефона? Били сте скарани и той е искал да го направи ,за да те нарани, а представяш ли си ако си пийне там няма да може въобще да се контролира , ако иска да се контролира де . Не е нужно найстина да му изневеряваш просто му кажи ,че си го направила няма нужда да е истина.И според мен изчакай малко и го накарай да се привърже към теб и точно ,когато най-малко очаква го зарежи .
Да,чиста изневяра е!Той е глупак,ЧОВЕК КОЙТО ОБИЧА НЕ ИЗНЕВЕРЯВА,ДАЖЕ И ЗА СВИРКИ ДА СТАВА ВЪПРОС!Можем да ти даден един-единствен съвет НАПУСНИ ГО,НЕ СИ СТРУВА ДА СИ ПРОПИЛЯВАШ ВРЕМЕТО С ТОЗИ ГЛУПАК![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн