.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Типична мъжка постъпка... не че искам да засягам тая част от населението ама за съжаление доста го правят и после пускат тъпи оправдания с надеждата да им се върже мацката. Изневяра си е и изобщо не е трябвало да се замисляш, а да го зарежеш директно. Че и той нахалника не с една, ами и с втора ц-ц-ц
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Естествено, че е изневяра .. що за въпрос? А оправданията са му двойно по - глупави .. и защо му се връзваш изобщо??
    Аз бих му отрязала пишката ако ми каже такова нещо ..
    Ще отрежеш ама друг път! А от къде знаеш че твоят гларус, не чеше полякини и рускини по морето!

Цитирай Първоначално написано от BeFree
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ебаси плей боя Купил си е нещо което не е получавал! Всъщност платената любов защо да е изневяра, се едно си е купил хляб от магазина. Тва не е никва изневяра... Просто защото си излъгана!!!
    Много тъпо мислиш! Но ако един ден ти имаш сериозна приятелка към която си привързан супер много и тя отиде да я излиже някъв друг тип ще ти видим мисленето тогава...
    Тогава въобще няма да и се иска да ме вижда, аз предварително си казвам какво бих направил. А тя ако иска да рискува. Познавам кога една жена се е шибала същия ден преди да дойде при мен Особено ако и друг път съм имал някви интимности с нея... Посягал съм на жена и пак бих посегнал!И това нито е комплексарщина, нито показване на мъжество - просто това е подаръка който са заслужили в дадения момент. А бившата ми "сериозна" само може да се радва че са ми издържали конците на нервите и не съм я нокаутирал! Оф както и да е поне като се заяждате с мен го правете като хората че сте ми скучни!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Guest
    познаваш ти... самозаблуждението е един от най-големите врагове на човека..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Да се застрахова... какви са тия глупости бе
    Изневяра е много ясно и не разбирам какъв е смисълът да питаш нас въобще, ти не го ли осъзнаваш... не ти ли е гадно
    На мен ще ми е гадно бившия ми да ми обяснява коя му е духала... камоли ако не сме разделени .. Как то търпиш тва нещо.. бий му шута бе момиче..

Повече от фен Аватара на peace95
    Я го питай дали е изневяра , ако на тебе някой ти е лизал (извинете за израза) дали ще се изкефи , пръча мръсен
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Град
    Кофата
    Изневяра е и още как!!По - добре се раздели със тоя кретен.Такъв като него не ти трябва..Мухъл с мухъл..!!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.

Re: Изневяра ли е ако някой му направи свирка?

Цитирай Първоначално написано от paralyzed
    На 15 години съм и имам сериозен приятел.. наскоро той ми призна, че 2 момичета са му направили свирки в период, когато сме били скарани ( но не и разделени ) .. дълго се чудех и се маех защо го е направил, не му ли давам достатъчно ласки и така нататък.. той ми каза , че не е влагал никакви чувства в това просто е искал да се застрахова някой ден ако се скараме и аз му изневеря ( да не го направя аз първа ) и такам.. вие какво мислите по въпроса? Ще се радвам ако повече момчета се включат в темата и отговорят какво мислят
    Направи и ти две свирки на два различни пича,така ще постигнете еквилибриум във връзката и всичко ще е тип-топ.
    1) ти к'во мислиш бре? естествено че е изневяра,все едно да те оправят анално и да твърдиш че си девствена...
    2)ако ти го задоволяваше достатъчно оня нямаше да има нужда да вее мръвката публично
    3)ако точна две на важи защото го задоволяваш достатъчно,еми...имам лоши новини за тебе.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Хора радвам се, че споделяте мнението си.
    Окей изневяра е и ми е гадно че се е случило, но според мен няма връзка в която някой да не е кривнал от пътя леко.. а и важното е че сам си го призна, защото иначе и по смъртно нямаше как да разбера нямах никакъв конкакт с тези момичета а и надали някоя от тях щеше да ми каже " Хей духах на приятеля ти" . Не знам и аз откъде го извадих тва мойто разбиране към него като ми обясни всичко.. попринцип не съм такава ..хахах изненадвам се от себе си дори приятелките ме питат " ОТКЪДЕ ГО ВАДИШ ТВА ТЪРПЕНИЕ ".. Явно съм широко скроен човек и се поставям на мястото на другия или може би съм тъпа както повечето си мислите..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Изневяра е,да може да му простиш,не е непростимо,но аз при такива оправдания даже не бих искала да го виждам

Ти си само на 15 колко още момчета ще срещнеш . Не си заслужава да го търпиш тоя идиот .Колкото и да ти е трудно го зарежи. За твое добро е ! Да, ще ти е гадно първите няколко седмици, дори месеци, но след година ще се радваш, че си приключила такава връзка. Това е направо ужасно, тоя дори не те уважава .Остави това ,че не те обича. Буквално те прави на маймуна А ти заслужаваш да се държат с теб като с кралица...

Супер фен Аватара на radeberger
    Щом веднъж го е направил (в този случай 2 пъти), бъди сигурна, че пак ще го направи. Помисли, склонна ли си да търпиш да ти изневерява след всяко скарване, с оправдание, че му било гадно? Зарежи го и си намери някой, който наистина ще държи на теб.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Изневяра е. И е ужасно обидна при това, защото дори не се е извинил, а е смотолевил някакви тъпи оправдания.
    ^

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Щом веднъж го е направил (в този случай 2 пъти), бъди сигурна, че пак ще го направи. Помисли, склонна ли си да търпиш да ти изневерява след всяко скарване, с оправдание, че му било гадно? Зарежи го и си намери някой, който наистина ще държи на теб.
    +1

Ми вие ако се карате по-често той всеки път ли ще го прави това ?
    Няма смисъл. На 15 си !!! Не знам той на колко е ама явно акъла му е малко щом прави глупости и не си стой на меките части, и не е само с теб.
    Мисля си, че НЕ МИ ПУКА за теб. Щом не те е потърсил а е отишъл при някакви да му духат....
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не спирам да се учудвам на женския мазохизъм...

Жалко, че след толкова страдания няма как да канонизират въпросните индивиди.
    Welcome to the Jungle...

Изключително верни отговори. Мисля , че наистина сте прави. Радвам се, че получих неутрално мнение ( все пак не ме познавате и аз не ви познавам и мисля, че само един неутрален човек може да ми каже какво наистина мисли) .. има нещо в този женски механизъм наистина .. склонна съм да ви призная защо се стърпях да не скъсам с него веднага и защо все още съм с него.. тази година той завърши 12ти клас и беше приет да следва в Габрово .. едни негови думи ме накараха да се стърпя .. " Радвам се, че за 1 път имам сериозна връзка с момиче и, че като замина ще има някой който ще ме чака" .. и тези думи ме карат да се двоумя - да му изневеря ли и да го зарежа ли след като замине за да му стане не 2но ами 3но по - гадно отколкото ми беше на мен или просто да продължим напред, защото всеки прави грешки? Вие как мислите по въпроса?

Супер фен Аватара на radeberger
    Просто му кажи, че искаш да се разделите и това е достатъчно.

А изневяра ли е ако чужд батко те лиже, докато сте скарани с твоя (не разделени)? - Реторичен въпрос, не си прави труда да отговаряш.
    Изневярата е различна за всеки... За мен лично, ако няма чувства, няма и изневяра, ама аз напоследък мисля по извратен на моменти начин, не ми се връзвай...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не му изневерявай.. не се превръщай от онзи тип жени, които мразя и които никой не иска да среща... Просто го разкарай.

Изневяра е! И 1 път направил ли го е...ще повтори.

Цитирай Първоначално написано от paralyzed
    едни негови думи ме накараха да се стърпя .. " Радвам се, че за 1 път имам сериозна връзка с момиче и, че като замина ще има някой който ще ме чака" ..
    Пооооредната заучена фраза: иска да се подсигури, че като се връща му е сигурна работата, а пък като си е в квартирата - тоталния разврат. Сритай го в т*шаците и му се накарай, ама на публично пред много хора

Град
    Пловдив
    И аз мисля,че е изневяра!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от SonyaPld
    И аз мисля,че е изневяра!
    Подкрепям.

Въобще не му се връзвай. Докато сте били заедно ти е изневерил, а представяш ли си какво ще е като иде в друг град и само се чувате по телефона? Били сте скарани и той е искал да го направи ,за да те нарани, а представяш ли си ако си пийне там няма да може въобще да се контролира , ако иска да се контролира де . Не е нужно найстина да му изневеряваш просто му кажи ,че си го направила няма нужда да е истина .И според мен изчакай малко и го накарай да се привърже към теб и точно ,когато най-малко очаква го зарежи .

Супер фен
    Град
    България
    Да,чиста изневяра е!Той е глупак,ЧОВЕК КОЙТО ОБИЧА НЕ ИЗНЕВЕРЯВА,ДАЖЕ И ЗА СВИРКИ ДА СТАВА ВЪПРОС!Можем да ти даден един-единствен съвет НАПУСНИ ГО,НЕ СИ СТРУВА ДА СИ ПРОПИЛЯВАШ ВРЕМЕТО С ТОЗИ ГЛУПАК
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Изневяра е !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си