- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра ли е ако някой му направи свирка?
А бе вие пък, това си е признак на обич... Ебаси сериозния приятел. Бий му шута на тоя.
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Чакай бее...значи този приятел за малко сте скъсали... и се е застраховал като..са му напраили 2 свирки? Тва двойно застраховане ли е? Кое му е застраховакта на свирката?
1.Тоя пич явно те върти на малкия си пръст щом мислиш кво да правиш?
2.Че вии ся сте скарани ама след 1 месец просто ще му се доходи по чуждо и ще си тргъне...Е може след това и да ти кажи , да види как ще реагираш?
3.Ти си толкова радостна ,че на 15 години имаш дълга ръзка .че не можеш да сложиш край?
4.Един мъж изневери ли 1 път на жена..пак повтаря..!(за женените не знам там е по сложно)![]()
Или го заебаваш или..продължаваш да му вървиш подир дупето и той ще продължи да си прай кот си иска
Ще се жените ли коПървоначално написано от paralyzed
ПП: Казал ти е че се застрахова да не му изневериш първа и ти си още с него .Айде добро утро![]()
Първоначално написано от xoxi
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Директен отговор - зависи си от гледната точка
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Ебати тъпия въпрос... Естествено, че е изневяра. O.o
Постъпи грешно... с правилното момиче.
+Първоначално написано от annonimnna
Това е нелепо и детско. Никой няма нужда от такива хора до себе си...
бтв мноого ме радва аватара тии!![]()
За мен е изневяра - физическа, но все пак изневяра.
А сега искам да се замислиш защо сериозният ти приятел си търси гаранция, ако го зарежеш? Страх го е да остане сам?! И замисляш ли се какво означава тази гаранция - били сте скарани ( не разделени ) и той вече е прибегнал към не 1, а 2 твои заместителки.. що за сериозна връзка е това?
Ако бях на твое място - за мен връзката приключва и ще ти кажа защо - на 15 си, т.е. още нищо не си видяла от живота, не си заслужава да се тормозиш с глупави мъжки изцепки - прави си изводите бързо и офейквай!
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ако не беше изневяра всеки втори би го правил на всяко скарване и нямаше да има раздели... той не е ли мислил, че докато на теб ти е гадно докато сте скарани , той самият какво прави..това са пълни оправдания от негова страна.. от постъпката му виждам,че изобщо не му е пукало за теб след като не мисли как ще се почувстваш след като разбереш..малка се още и не си заслужава да се тормозиш и да му вярваш на лъжитепомисли и му бий дузпата да ходи при успокоителките си
+++Първоначално написано от SeXyMaCka
![]()
Тъпанар , оставай го![]()
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Не бих простила такова нещо!!! Зарежи го, това е някакъв абсолютно глупав реваншизъм. Ако го направи веднъж ,ще го направи и втори и трети път!
maDamn
+... и следващият път може да не са само свирки ..Първоначално написано от granger
а пък къде е гаранцията, че и този път са били само свирки ?!?Първоначално написано от Ducky
![]()
Гаранция няма,съди се само по думите му. Но щом си е дал парашмангрела , съвсем възможно е и да го е мушил някъде си ! За мен оралната любов е нещо много интимно, точно за това смятам , че това е изневяра! Не бих го простила!
maDamn
ми няма такава.. момичето му е повярвало, че е така ..Първоначално написано от glezan4e
Май се поизчерпа темата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire