- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Рожден ден :)
По-повод рождения ми ден правя парти , всички са поканени . Който носи пиене евала на него , ако не пиене има храна има . Навитите да пишат на скайпове ivancho931 и antidude_rlz за повече инфо за мястото на купона.![]()
П.С Несебър е мястото къде по-точно , ще се уточни по-късно
Фейсбоок страница:
http://www.facebook.com/event.php?eid=227626783941458#!/event.php?eid=227626783941458
![]()
Все пак да попитам - от къде си?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Няма значение , важен е купонаПървоначално написано от Nestlee
![]()
Няма "няма значение"
. Аз от Русе, ти от Благоевград, ще купонясваме яко .
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Първоначално написано от Nestlee
От София съм , но по стечение на обстоятелствата съм в Несебър , а ми се празнува с колкото се може повече хора , така че всеки е добре дошъл![]()
Ех мнооооого далечко,жалко. Иначе ако сериозно го направиш това парти евала!Първоначално написано от Torn
Е като непознавам никой там , дай ще се запознаяПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
Да наистина , щеще да е яко да се запознаем ... Надявам се наистина да се получи партитоПървоначално написано от Nestlee
Ако познаваш някой от Несебър или наоколо е добре дошъл
![]()
Е познавам все пак няколко човека , при това няма да ходя сам ... но за 18 ми рд искам нещо което ще се запомни![]()
e проблем ли има ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
[quote="Sunshinebabybyy"]не , ни най-малко..
накефих се[/quote
други лудаци тук май няма ...