- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бой заради момче?
ДАААААААА?
разбира се, че НЕ, момчета по път и над път :д достойнството не моеш да си го върнеш
Да,ама ако имаш предвид двете момичета да натепат момчето. Иначе не.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Естествено,че не. По-тъпо от това просто няма на къдеПък и НИКОГА няма да се карам ,бия за момче. Тцтц.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не е истина колко е детинско и колко жалко изглеждат и двете момичета в такава ситуация.Не го приемам,не бих го и направила.
You will decide if I'm all you've been waiting for...
Не ... не си заслужава![]()
Демек - не си струва.Първоначално написано от HotLife
Според мен е глупаво и определено не си струва.
The same.Първоначално написано от ivcheto0o
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Haters gonna hate.Първоначално написано от webmast3rche
Зависи.. Ако някоя му се нахвърли, ИЗОБЩО не ми дреме дали е унижаващо или не, ще и оскубя косата да се научи, че МОЕТО не се пипа от НИКОЯ друга иии щото такива мърши, дето само се чудят за кого да си отворят крачетата МНОГО ме дразнят!!!
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
много си луда, обачеПървоначално написано от cranberry696
![]()
![]()
дам,то като нямат мозък по друг начин да се разберат,ще се бият.тцПървоначално написано от HotLife
![]()
НЕ. САМОУВАЖЕНИЕТО Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ЕДНО МОМИЧЕ!!!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
^
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Виждала съм подобни случаи и повярвайте - не е много приятна гледка! Адски унижаващо е.
По темата - не си струва.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от HotLife
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
цт.. Представи си следната ситуация: стоиш си с приятеля си и забелязваш как някакво момиче, наподобяващо секс бомба, го заглежда.. След няколко минути отиваш до тоалетна и се връщаш. В същия момент тя тръгва към приятеля ти и сяда върху него лице срещу лице. Ами аз мозък си имам, но в такава ситуация няма да имам нужното спокойствие, за да я потупам по рамото и да кажа " Извинявай, мила, ама може ли да станеш от приятеля ми?" В такива случаи, няма да имам търпение да си говоря и да се разправям с такива нахалници. За вас не знамПървоначално написано от cigarettekisses
![]()
Напълно подкрепям sladkishka95 , защото и аз съм много ревнива хд . Попринцип силният човек побеждава с бой , а по силният с думи.. За мен по добрия вариант е говоренето .. а не направо селския бой .. но наистина ако видя някоя да се навърта около него и да му се предлага няма да и простя
!
Пълна простащина и селяния е според мен.На едно девойче просто не му отива да се бие с друго девойче,заради някакво момче!![]()