- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сериозен проблем след секс???
Въпросът ми е към момичетата. След секс много често на приятелката ми и се вие свят . От какво може да е това . Благодаря предварително!
Ako ne e meko ne go pipai :P
На мен лично не ми се е случвало. С ниско кръвно ли е по принцип?
Много здраво я клатиш. Изтощава се много бързо момичето, не се храни достатъчно, липса на въглехидрати и разни такива работи... Да лапа по 3-4 блокчета шоколат преди да я изпраскаш!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Моята пък трепери![]()
Нормално е,всяка изживява удоволствието различно.Или пък я лашкаш много![]()
Благодаря ви изводът който си направих е че трябва да я храня повече преди секс !!! Благодаря отново!
Ako ne e meko ne go pipai :P
Може и от това да е. След секс допълнително да се занижава и да и се вие свят. Препоръчвам ви след секс тя да изяжда по едно малко шоколадче и/или да пие чаша кола, айрана с малко сол също не е лоша идея. Това ще и вдигне кръвното и ще се почувства по добре. От личен опит ( и аз съм с ниско кръвно ) знам, че помагаПървоначално написано от niki_butt
Успех!
от думата "лашкаш" и на мене ми се завива святПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Много си я тръскал или е адски изтощена.
Усмихвайте се ! : )))
~
представям си как я хваща и почва да я друса се едно тръска покривка "А ТАКА ХАРЕСВА ЛИ ТИ АА???"Първоначално написано от peace95
![]()
Напрао си и разказал играта![]()
И при мен е такаДаже и без секс ми се вие свят много, ама след това направо залитам и едва стигам до банята
![]()
След секс и на мен ми се вие свят, случвало ми се е за малко да падна от леглото, но просто при по-силен оргазъм ми причернява. Може би и при нея е от това.Първоначално написано от niki_butt
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5