.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Mладите и способни хора които се изнасят зад граница или младите и способни хора които мрат от глад в мизерия и се чудят как да се махнат от тук?
    Има и млади и способни хора, които остават в България. Не са много, но ги има. Бъди поне малко оптимист де Левски и Ботев не се умрели за това ние да станем провинция на Турция. Аз имам маничка надежда за тази държава.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    ^

?

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Mладите и способни хора които се изнасят зад граница или младите и способни хора които мрат от глад в мизерия и се чудят как да се махнат от тук?
    Има и млади и способни хора, които остават в България. Не са много, но ги има. Бъди поне малко оптимист де Левски и Ботев не се умряли за това ние да станем провинция на Турция. Аз имам маничка надежда за тази държава.
    Кога да очакваме да абортираш от извънземно?

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Има и млади и способни хора, които остават в България. Не са много, но ги има. Бъди поне малко оптимист де Левски и Ботев не се умряли за това ние да станем провинция на Турция. Аз имам маничка надежда за тази държава.
    Левски и Ботев са умрели за да няма военно присъствие на турчолята у нас.Ако знаеха че пак ще си останем политически роби...
    А то че надежда има - има,малко радикализъм,малко 'спорни' деяния тук и там,малко безплатни летни лагери за този и онзи и туко виж сме излезли от септичната яма в която се давим.Но и ти и аз знаем че благодарение на определени политически течения това няма да стане.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си