.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: Страх

Град
    Pernik

Страх

Имам приятел от 6 години и се е случвало доста пъти да ме удря. Знам, че някои мъже са такива и когато се ядосат удрят приятелките си. Той винаги се е оправдавал с това, че не ме удря силно, иначе съм щяла да стана цялата синя. Аз до някаква степен съм го приела-да ме заплашва с юмруци за всичко, но сега страха ми идва от друго нещо: последния път когато ме би искаше да ме удари с ключа за гуми по главата, а само крясъците и молбите ми ме спасиха иначе.........не знам сега къде точно щях да съм. Как да го спра да не ме удря.
    BOBITO

Ти болна ли си ? Изобщо не ти е виновен той , ти си си виновна ,че висиш още с такова лайно

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тиии нещо мазохистка ли си?

Мъж, който те е ударил даже един път е пълна п*тка.

Махай се от него преди да те е обезобразил/убил, защото примерно си преварила кафето.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Pernik
    Заплашва ме, че ще ме намери където и да съм и ще ме смачка.Каза, че ще запали къщата на майка ми. Освен това единствения начин да се махна е да отида да живея сама под наем, което е също притеснително.
    BOBITO

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    А това да те бие когато му е кеф не е ли също притеснително?
    Защо изобщо го търпиш?Както каза някой по-горе-ограничителна заповед и бягай надалеч.

Кажи на полицията или кажи на вашите да кажат ако те е срам скъсайте непременно ти не си куче да те бие
    Здрасти!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Кучетата също не трябва да се бият!

как ще му позволяваш да те удря :х за кфо още си с него давай му х-са и тфа е :х

Ха, тва е ебавка, нали?
    момиче съм

shoael

Град
    Pernik
    За съжаление не е ебавка, а самата реалност и сега ще ви разкрия кога точно започна боя. Започна след 3-та година, когато изневерих на приятеля си с друг, но не е имало секс, което разбира се не оправдава нещата.Но нещата започнаха да излизат от контрол преди полови година, Когато правих секс с друг, но този път изневярата беше само секс. И сега живота ми е пълен АД. Не излизам никъде- само на работа, ям бой през 2 дни, убиждат ме най-долно всеки ден.
    BOBITO

Цитирай Първоначално написано от shoael
    Ха, тва е ебавка, нали?
    Май да

А ако не е фейк, бой за акъл викат бабичките ...
    Личност, която е приела да бъде малтретирана в името на каквото и да е, дори веднъж, просто не е личност. Безлична сянка, която външно прилича на човек.
    А стокхолмския синдром довършва останалото.
    Набавяне на адреналин

Може да си му изневерила,но дори и това не го оправдава.Бягай момиче,остави го този изрод.Това не е любов какво правиш с такъв побойник.Още си млада търси си късмета.Какво искаш да те тормози до края на живота ти ли.Осъзай се!Няма да спре.
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Тиии нещо мазохистка ли си?

Мъж, който те е ударил даже един път е пълна п*тка.

Махай се от него преди да те е обезобразил/убил, защото примерно си преварила кафето.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Run, Forest, run!

Физически мазохизъм е тва твойто.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на alice13
    ти нормална ли си бе ? к'во търсиш още с тоя. Зарежи го! Отиди в друга държава... не се връщай никога

Айде, айде, чак в друга държава...
    Обясни всичко на полицията! Кажи им, че той заплашва, че ще подпали дома на майка ти. Предупреди и нея за всичко, което е казал, за да се пази - наистина би било ужасно, ако й навреди, обаче той може и да не го направи, а само да "лае" - т.е. да се опитва да те шантажира. Не се знае дали би посмял да запали къщата на майка ти, при положение, че ако си осведомила полицията, той ще е 1вия заподозрян. И все пак, внимавайте де.

Издействай ограничителна заповед, може по някакъв начин да събереш пари за охрана на дома на майка ти, или за инсталация на някакви пожарни системи... не знам : (
    Блокираш му телефона, за да не може да ти звъни и да те шантажира и т.н. Може и да се консултираш с психолог, който да ти съдейства в борбата срещу изрода. Важното е да споделяш с близките ти за развитието на този проблем, за да са наясно и те какво се случва, да са осведомени и да могат да се защитят своевременно от него.
    Също и някой твой роднина по-едричък може да го набие и сплаши...
    Вземи всички ВЪЗМОЖНИ мерки, за да не реши, че се шегуваш - полиция, бой от роднини, блокиране на номер... смажи го просто!!! Да се почувства че няма къде да мърда и няма да може да ти направи зло! Няма право да те шантажира така, изродът му с изрод грозен!

И най-вече, ако успееш да се премахнеш от него, започвай някаква терапия задължително - ако нямаш пари, чети форуми, консултирай се с хора, преживели същото. В никакъв случай не се поддавай на клетви и обещания, че ще се промени. Не се връщай при него, не омеквай, просто не бъди малодушна, защото най-правилното нещо е да си тръгнеш от него и да го изоставиш завинаги и никога да не се връща повече в живота ти.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Pernik
    Много пъти съм мислила да отида в полицията просто да знаят, че ако се случи нещо лошо с мен, първият възможен извършител е той, обаче работи с полицай и веднага ще разбере. А, ако разбере ще си изсипе гнева върху мен. Винаги, когато съм му казвала, че искам да се разделим съм била бита.Не искам повече и с всяко мое действие гледам да не го дразня за да не пострадам. Дори се съгласявам, че съм боклук, помия, курва и не заслужавам да живея.
    BOBITO

Цитирай Първоначално написано от Boryana
    ...
    Просто тръгни. Сега.
    Не търси причина да останеш. Не търси причина да си тръгнеш.

И преди да го направиш се закълни пред себе си, майка си и всичко ти свято, че никога няма да правиш компромис със себе си. Напиши си го на листче, а него носи винаги със себе. И го изпълни.
    В противен случай просто остани с него.

Ако нямаш нагласата да се промениш, няма смисъл да свикваш на друг на шамарите. Запази си комфорта с шамарите на този.
    Няма мъже, които удрят жени, има жени, които им позволяват.
    Набавяне на адреналин

Голям фен
    Извинявай, че ще ти го кажа, но си МНОГО ГЛУПАВА.Винаги съм се чудела на такива жени и въобще момичета как може да седите при такъв човек който ви тероризира и унижава по такъв начин ?
    Хора много , Човеци малко !

Повече от фен Аватара на peace95
    За 3години бой , к`во мислиш , че трябва да направиш
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Късаш с него и подаваш оплакване в полицията, ако те не направят нищо, намираш някого да го спука от бой

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Извинявай, че ще ти го кажа, но си МНОГО ГЛУПАВА.Винаги съм се чудела на такива жени и въобще момичета как може да седите при такъв човек който ви тероризира и унижава по такъв начин ?
    А ти си откровено проста вчерашна пикла.

Мнооого е лесно отстрани - ти си тъпа, ти си малоумна, ти си мазохистка... Това може да го каже само човек, който никога не е получавал истински заплахи, знаейки, че е сам и няма кой да му помогне. Този щом така я пребива може наистина да подпали и къщата на майка й.

Според мен трябва много да внимаваш какво правиш. Със сигурност трябва да се махнеш от там, но първо измисли при кого ще отидеш, а после си вдигай гълъбите. Жалба в полицията задължително трябва да подадеш, но чак когато си на сигурно място, защото в противен случай може да има обратен ефект.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    А ти си откровено проста вчерашна пикла.

Мнооого е лесно отстрани - ти си тъпа, ти си малоумна, ти си мазохистка... Това може да го каже само човек, който никога не е получавал истински заплахи, знаейки, че е сам и няма кой да му помогне. Този щом така я пребива може наистина да подпали и къщата на майка й.

Според мен трябва много да внимаваш какво правиш. Със сигурност трябва да се махнеш от там, но първо измисли при кого ще отидеш, а после си вдигай гълъбите. Жалба в полицията задължително трябва да подадеш, но чак когато си на сигурно място, защото в противен случай може да има обратен ефект.
    ++++

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от SoloHaterWehrmacht1945
    BDSM xD
    Именно!
    Глупаво момиче си! Много глупаво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си