- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме обича повече от колата си
Със сегашния ми приятел сме заедно от 2 години и полвина и наскоро той навърши 19 и си взе кола.Е да радост ама той вече прекалява по цял ден и цяла вечер само кара с някой негов приятел и се виждаме само за около 2 часа на денПробвах да поговоря с него но никакъв резултат .. Искам да попитам вие как бихте постъпили в следната ситуация ако сте на мое място
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Е, стига де. Това му е новата играчка, остави го да се порадва.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Запали колата докато той спи
яьаояяаняоа
Скоро ще види че горивото й не е евтино и ще се радва отново на тебе.![]()
I'm beautiful in my way....
Ец много ясно, че ще си кара колата. Кажи му да те повози малко и теб. Така ем ще сте заедно, ем ще си се радва.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Първоначално написано от magita
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Остави го да и се нарадва,радвай и се и ти с него.
Постави се на негово място и ти да си вземеш кола ще искаш да и отделяш повече време поне в началото.
До колкото разбирам е станало, че обича повече колата си, отколкото теб ? Неправилно ти е озаглавена темата.
Иии спокойно, това е временно и едното няма нищо общо с другото, бъди сигурна![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от magita
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
"Той ме обича повече от колата си"? Къв е проблемът?![]()
Човек има право да се радва на ново притежание, както ти се радваш на нови обувки или дънки.
момиче съм
shoael
Остави го да и се нарадва.Защо не те забере и теб и да ходите да джъткате![]()
Пари + коли > Жени
Повозете се заедно.
Остави го да й се порадва ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Остави го да й се порадва, после ще му омръзне ... Пък и може да ходите на някакви местенца заедно ... изчакай го още малко и ако той не ти предложи да отидете някъде с колата ,измисли някакво местенце ( горичка,някаква интересна местност около вашия край) и отидете заедно![]()
Печели без да се фукаш, губи без да се оправдаваш!!!
1 бутилка бензин + клечка кибрит ..![]()
![]()
Само за два часа на ден? Някои се виждат веднъж на седмица и то защото нямат време. Бъди благодарна на това, което имаш, а относно колата - нека и се порадва, ще му омръзне и пак ще си е само твой.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
2-3 часа на ден си е достатъчно ;д
Ами не мисля,че трябва да се сърдиш.Предложи му да се повозите заедно,много момчета си мислят,че момичетата не си падат по тия работи.
И аз да имам нова кола ще и се радвам повече,отколкото на гаджето си в определен период
А предложението за секс в колата ще му хареса![]()
Ееее много ясно...ти какво искаш само с теб ли да се занимава...всяко чудо за 3 дена, ще му мине мерака след някой месец, остави го да и се порадва и не му разваляй кефа на човека с мрънкане![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Каква му е колата?
Той ме обича повече от колата си
ндам .. така ти се ще да бъде, но уви то е, че обича колата си повече
За момента.. Всичко е просто увлечение и радост за кратко. Всичко ще премине. Бъди по-търпелива.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Остави го да се нарадва де, какво толкова. Пък и мисля, че ти обръща достатъчно внимание, някой хора за цяла седмица се виждат само по 2 часа, а вие всеки ден.. Ще му мине мерака и ще си седне на дупето, тогава ти пак ще си най-важна за него! =)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ти какво очакваш?Колата не се прави на интересна,колата не писка за щяло и не щяло,колата не я боли глава,колата не се умилква за нова чанта или обувки....ако колата можеше сандвичи да прави съвсем нямаше да има нужда от жени.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ако колата е бмв , няма шанс ... иначе нека си се кефи ... не му пускай и няма да се кефи![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!