.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Упражнения за отслабване

Здравейте. Искам да попитам нещо за упржненията на Cindy Crawford. Въпросните упражнения само стягат тялото или ти помагат да отслабнеш? Или пък и двете? Ако някой знае да сподели защото много се интересувам от тях.

Ако искаш да отслабнеш бих ти предложила тае-бо много се стяга тялото и отслабваш Спорта наистина ще ти помогне да свалиш килограми ии да ти се стегне тялото! Аз от 3 години редовно си спортувам и от там рязко отслабнах..

Аха. А има ли някаква програма за вкъщи? Може ли да ми предложиш такава? Ще съм ти много благодарна.

Дай по конкретно че не схванах за програмата

Ами някакво видео с упражнения защото кризата си казва думата и не мога да отида където и да било.

Да разбирам те еми напиши или в vbox7 или youtube tae-bo и ти излизат това са упражнения ли как да го кажа от карате кик-бок и са представени с подскачане или по точно танц но се изгарят много калории ходила съм на тае-бо в същото време и на кик-бокс и до днес си ходя на кик-бокс но и бягам и изкачвам стъпала също бих споделила с тебе че и откакато спортувам се сбогувах с 10 кг

Ясно. Ами благодаря ти много за информацията... Питала съм и други хора за тае-бо и те ми казват, че с това най-добре се отслабва. Дано да е така. Има едно видео ми казаха на Били Бланкс дали има ефект ?

От тае-бото определено има ефект само че наистина е изморително но ако го правиш у дома гледай да не се отказваш не съм пробвала в къщи но ще има ефект ако редовно си правиш упражнения и спортуваш даже ако имаш възможност сега лятото плувай ! и не пробвай диети просто яж от всичко което ти се хапва но умерено това е най важното не знам колко се храниш но ако преяждаш не го прави ! Аз обикновено сутринта плодове на обяд каквото са ми сготвили и вечерта плодове това са моите хранения пък и аз тесто не ям хляб и така.. ! ако искаш още нещо да питаш пиши и ще оставя скайп

Това е всичко, което исках да питам. Благодаря ти много! :P

Успехх ! и да знаеш стискам ти палци

Благодаря!

Мега фен
    jeniffer ако си на 11 ще ми стане доста смешно

Няма значение момичето има воля ! пък и не ми се вярва да е а 11 години и да се занимава с такива неща на 11 години поне аз изяждах 2 шоколада и изобщо не ми пукаше колко калории и такива неща

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от trevomanchety
    Няма значение момичето има воля ! пък и не ми се вярва да е а 11 години и да се занимава с такива неща на 11 години поне аз изяждах 2 шоколада и изобщо не ми пукаше колко калории и такива неща
    Ти остай калориите,ами помисли за въглехидратите и инсулина

Сигурна съм , че няма да има проблем важното е да не спазва диети .. Но не ми се вярва да е на 11 как на 11 г ще мислиш да отслабваш

Мега фен
    Сигурна съм , че няма да има проблем важното е да не спазва диети .. Но не ми се вярва да е на 11 как на 11 г ще мислиш да отслабваш
    Хаха,важното е викаш да се храни неправилно,а? Много добра идея , няма що,не давай подобни идеи! Трябва да спазва диети и да тренира както трябва ако иска да постигне целта си.

Нека тя да си реши а пък и при момичетата е много по трудно да е свалят килограми

Мега фен
    Нека тя да си реши а пък и при момичетата е много по трудно да е свалят килограми
    Лесно си е и то много , нищо различно няма от момчетата , нещо май пак дочуваш мама докато лафи по телефона с комшийката!

Определено не !

Намери си някой друг с който да се заяждаш и кво общо има майка ми и комшийката

Мега фен
    Намери си някой друг с който да се заяждаш и кво общо има майка ми и комшийката
    Искам да кажа чуваш недочуваш,съветваш..

Еее аз и казах да си яде от всичко но по малко не да се тъпче но както и да е хайде лека

Мега фен
    Да си вкара храната в режим и резултати ще види 100%

Мега фен Аватара на ZipFail
    Вирусе, ти сериозно ли ? Диети за 11 годишно дете...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Вирусе, ти сериозно ли ? Диети за 11 годишно дете...
    Ами ако не е 11 годишно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си