- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснена съм...
Снощи с приятеля ми го направихме и усетих, че пенисът му е навлажнен, мисля, че беше преди акта. Въпросът ми е дали е възможно да съм забременяла, ako e bilo semenna te4nost...Molq vi bez 6egi i zaka4ki..naistina sum mnogo upla6ena..
Предполагам,че е било предеякулационна течност (това навлажняване) Не мисля,че си бременна , но за твое успокоение ,що не си вземеш един ескапел , той се пие до 72 часа, след акта.
Освен че си много уплашена си и много тъпа!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Възможно е,въпреки че не е вероятно.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
В овулация ли си?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Как така преди акта? Ако е било преди 'акта' и е нямало проникване, няма проблем. Иначе що се отнася до ескапел-а, който ти препоръчаха да пиеш - ми недей. Това не са бонбонки, който се пият при най-малкото съмнение.Първоначално написано от SunnyTime
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Е как момичето сега да разбере, като заключихте мойта ема за овулацията?Първоначално написано от kalpazanka
Ако е имало проникване без презерватив и не е сигурна дали е в овулация или не...тя си решава да пие или не, вярно е , Ескапел не е витамин Ц ... има глава на раменете да прецени . Ако не е била в овулация не мисля,че има от какво да се страхува .
То се разбира преди да започнеш да правиш рисков актПървоначално написано от ubuntureload
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ама аз съм малък и не разбирам, аз ако знаех нямаше да пускам теми!Ако проявиш разбиране и ми разясниш някои неща няма да ти се сърдяПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
"В българския форум питаш нещо, а те ти обясняват колко си тъп!" <-- По вярно нещо нема![]()
ами значи последният ми цикъл беше на 13.07 до 17.07...не знам как се изчислява овулация..
+14 дни от първия ден на менструацията , ако ти е 28 дни цикълът.Първоначално написано от SunnyTime
Хора, Днес ми дойде.Поуспокоих се малко, но....ми подрани с 10 дена...повод за притеснение ли е...
как може да се успокояваш.... разбира се, че е повод за притеснение !!! направо отивай да говориш с родителите на твоя...
да, повод за притеснение е. трябваше да ти подрани с 20 денаПървоначално написано от SunnyTime
Оф бе ебаси и хората сте! Вместо да и кажете найпросто с 2 думи "Нищо ти няма" вие и обеснявате колко е тъпа и все пак ..ПАК не помагатеКакво ще ви стане ако поне веднъж не обидите някой ,а просто му отговорите на въпросите?!
да, извинявай, изредиха се 10 човека да я питат сериозни въпроси от "кога се случи това?""преди или след акта?""в овулация ли си?",а тя отговори с "ДОЙДЕ МИ АМА ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ ЛИ Е?" какъв е смисъла да отговаряме сериозно, като тя ни чете, ни си прави някакви изводиПървоначално написано от YyoOnNiItTyY
![]()
![]()
Пенисът му бил влажен, дали може да си забременяла??? Той преди секс ли свършва и за първи път ли правиш секс, за да се притесняваш от ВЛАЖНОСТТА!
Не знаеш дори как се изчислява овулацията.
Замисли се, готова ли си за секс ?