.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Странно.... вие как бихте се чувствали

Ето една прясна случка. Откриваш привидно страхотно момиче,което ти допада и като външност и като характер... Хубаво споделяте си че имате чувства или емоции един към друг , само че тя заминава(по работа) до края на лятото в друг град - близо 2 месеца.Това не е голяма спънка,момчето(аз) и казва че прекалено много я харесва и 2 месеца са нищо в сравнение с времето което ще прекарат заедно след това ... И сега драматичния финал .... Няколко часа след тези чувствени чатове ... физаш в клюкарника и нещеш ли попадаш на снимка на същото това момиче , тагнато как се целува с някакъв "гларус" ...
    И в крайна сметка не мога да разбера какво трябва да чувствам ... дали трябва да съм ядосан , или наистина не си заслужава яда. В момента незнам изобщо как да реагирам, какво да кажа или мисля.Каквато и емоция да определя ще е грешна... А вие как бихте се почувствали в подобна ситуация и какво бихте направили ?

Мега фен
    На теб ти е пукало ,на нея не. Тва е. Мен би ми станало кофти ,но бих я отебал. Това те и съветвам да направиш.

ПС: в такива случаи е достатъчно да й кажеш ,че ти е симпатична и ще я изчакаш ,а не да й се обясняваш в любов още преди да сте тръгнали

Мега фен Аватара на Blab
    нещата са такива, каквито са.
    намираш ли смисъл в паузирането на живота си или този на който и да е друг човек? истината (за мен) е, че срещите ни с хората са споделени мигове, встрани от отделните ни животи. [автоцензура]

Мега фен
    ^що си елф ... не е често. Искам и аз да съм елф ... или леприкон ... да ,определено искам да съм леприкон. Ще споделя гърнето с теб

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    На теб ти е пукало ,на нея не. Тва е. Мен би ми станало кофти ,но бих я отебал. Това те и съветвам да направиш.

ПС: в такива случаи е достатъчно да й кажеш ,че ти е симпатична и ще я изчакаш ,а не да й се обясняваш в любов още преди да сте тръгнали
    Точно.Може и да се ядосаш,ако смяташ,че ще ти помогне .Най-добрият вариант е просто да излезеш и да се запознаеш с някоя друга.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Явно не е била сериозна.
    Направо я забрави.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Auriss

Точно.Може и да се ядосаш,ако смяташ,че ще ти помогне .Най-добрият вариант е просто да излезеш и да се запознаеш с някоя друга.
    Е да това е лесната част , само че се чудя какво ми е ... и как се чвствам аз сам не мога да си отговоря и затова си казах че тук някой би ми казал в такава ситуация как би се почувствал ... аз буквално стоя и гледам снимката като гръмнат и просто не изразявам никаква емоция ... но не може да кажа че не ми пука ...

Много ме дразнат такива .. момичета. Дават надежди и в следващия момент *БАААМ* . Пич, пълен игнор, 'щото ако бях момче и аз щях да направя същото.
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    а вие само приятели ли сте?
    ..ако не сте,все пак не виждам особен проблем.
    като се върне може да се оправят нещата.(може и не)
    ако примерно връзката с онзи не е сериозна и са скъсали ;д
    има шанс може би,но не 100 процента.

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    а вие само приятели ли сте?
    ..ако не сте,все пак не виждам особен проблем.
    като се върне може да се оправят нещата.(може и не)
    ако примерно връзката с онзи не е сериозна и са скъсали ;д
    има шанс може би,но не 100 процента.
    Няма шанс за връзки и темподобни ... незнам дали има шанс за поддържане на контакт ... само не разбрах защо ми казваше че се "съмнявала да не ми се изпарят чувствата за толкова време"

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от KFighter

Няма шанс за връзки и темподобни ... незнам дали има шанс за поддържане на контакт ... само не разбрах защо ми казваше че се "съмнявала да не ми се изпарят чувствата за толкова време"
    в повечето случаи така се получава.
    все пак нищо не пречи да се видите.
    пък и 2 месеца са доста време.
    избрала е да не си пилее цялото време и да чака да се върне..после да се видите и да се окаже,че ти вече нищо не чувстваш към нея,а тя наивно е чакала и се е надявала и цялото това време е било изгубено.
    (все пак може и да няма чувства към теб и това е много по-вероятно,но аз се опитвам малко по-оптимистично да гледам на нещата.)
    по-добре обаче да си прецениш сам и да се опиташ да не се залъгваш,понеже всичко е възможно.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А снимката кога е качена ? В смисъл да не е стара някаква ? Преди период от време ?
    Както и да е. Просто я игнорирай. Не си заслужава за такава като нея. Не си хаби нервите. Не е нито първата,нито последната. Продължаваш смело напред и това е.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Предполагам си млад(като мен),но за разлика от мен, ти не осъзнаваш, че живота е пред теб и че ако в момента се чувстваш тъпо, заслужаваш няколко ритника. Лято е. Момичета много. Сега е момента да се забавляваш, а ти не го правиш, защото седиш вкъщи и се оплакваш във форум, че ти е гадно заради някаква пикла, която в момента се забавлява. Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но докато ти ридаеш и размишляваш как се чувстваш, тя си прай кефа с някой гларус. Сега трябва да се осъзнаеш и да започнеш да се кефиш на времето, на живота и да се целиш в друго момиче, все пак света не приключва с нея. Успех.
    Кай чесно . . колко е малък светът ?

Мега фен Аватара на babity
    Мисля, че всички се задълбочавате в детайла и не виждате цялостната картина. Моят съвет е да порастнеш. Т'ва с "прочувствените чатове" не е работа... Преди и аз така правех... резултата: миналата седмица момче от монтана ми се обади и ме попита защо го пращам на профилактичен преглед... Стегни се малко! Когато придобиеш топки да казваш всичко в очи, вероятността да си излъган ще е мнооого по - малка.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Е защо и признаваш такива работи , като знаеш че ще заминава ... нито ходите нито нищо , така че тя може да прави каквото пожелае и да сигурно бих се почувствал гадно
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Голям фен
    ОМГ! .. Намери си някое момиче , което наистина те обича и е готово да бъде с теб Ако не я харесваш с времето ще стане

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Загуба на време!Премини към следващата...
    Това момиче,не е за теб.

ПС:нямам какво да добавя.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Аз бих провела дълъг разговор с момичето. Може би това е някое бивше гадже което се е сетило сега да я тагне. Най- добре разпитай "гларусат" с коготе се е целувала.

Голям фен
    Недей да се напрягаш толкова.Риби в морето колкото искаш, тепърва живота е пред теб, с още колко такива момичета ще те срещне ехе...
    Така, че вземи се в ръце и недей да си тровиш с нервите , защото когато се ядосваш, наказваш себе си за грешките на другите .
    Хора много , Човеци малко !

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Според мен по-добре,че си видял това.Като знаеш ,че не е сериозна и не й пука щеше да е по-зле ако бяхте започнали положението.сега поне знаеш каква е(явно скрита лимонка),кой знае кво щеше да ти спретне ако бяхте задено.

(:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си