- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?!
Еми хора аз искам ако може някви съвети кво да правя щото съм яко "отчаяна" ако мога така да го кажа
Еми значи....аз съм момиче на 14 (и не съм си имала гадже до сега) и си харесвам (абе мога да кажа, че го обичам) вече 3 години и половина горе-долу едно момче..мин година всеки път като ме види само ме обиждаше..тази година изобщо се правим, че не се познаваме!
Той разбра, че го харесвам още мин година и само ме бъзикаше, че го харесвам..а на мен ми ставаше адски кофти от това. Сега той стана "гадже" с една моя "приятелка" във Фейса , за да ме дразнят..голям е боклук..ама просто нямам бутон за изключване на чувствата
( А и никой не ме харесва...всички мои приятелки си имат гаджета или просто по 10 момчета ги харесват..и само ми се оплакват, че никой не ги харесва..аз какво да кажа?!
((
Абе не се отчайвай аз чак на 15 си намерих приятелка.... кат те питат ти дали си имаш приятел ти им кажи .... кфо ме питаш нали ти си имаш....И така , а и тоя дет го харесваш некаф пълен простак , така да се държи с едно момиче не е хубаво. Липсва му малко възпитание . КАто си го оправи тогава бих казал че е нормален .... Ако много го харесваш .. се запознай с някой друг мн по готин и с мн. по добро възпитание.. :P :P :P
Мерси много![]()
Заповядай пак ... ако тоя нешо мн. се отваря му бии шамара и си отиди![]()
![]()
Нали..![]()
Излез навънка,потърси нови хора,едва ли няма по0умно и красиво парче от него![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Ами че такаПървоначално написано от rallss97
![]()
![]()
Първоначално написано от mrfrzne
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми да
![]()
![]()
![]()
![]()
Душицо, ще поотраснеш, ще спре да те пере толкова яко хормона и ще проумееш, че си се държала направо абсурдно.
На 15Първоначално написано от LambOfGod
Амм в какъв смисъл абсурдно?!Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
в смисъл, че харесваш някакъв пълен простак и все пак очевидно си падаш леко мазохист, за да му търпиш идиотщинитеПървоначално написано от rallss97
тегли му една и се оглеждай за някой по-свестен
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Оф,спокойно..само на 14 си..Какво ти пука за мнението на другите -.- ?
Остави го тоя като се държи тъпо.
Пропиляла си 3 години напразно за човек,който не си заслужава.
А относно това,че никой не те харесвал..Еми,за всеки влак си има пътници.
Аз не мисля изобщо , че има някви чувства към мен обаче наистина е много надутПървоначално написано от fenkaaa
Макар че съм го засичала да седи и да ни гледа ..смис едва ли мен ,но гледа към нашата компания..
нищо не е пропиляла тя не знае къде се намира :Д Безсмислено е да и давате съвети само това ще кажа но не мисля да се обяснявам просто се замислетеПървоначално написано от cigarettekisses
![]()
Грозното и непопулярно момиче в училище ,на което всички са се подигравали, ще се превърне в жената , за която ще си продадеш душата, за само една нощ с нея... ето ви малко Мърфи ;дд пиша по памет и не съм сигурен дали е точно така, но все пак се надявам да си ме разбрала;рр ;дд
What are dreams for, if not to make them real....
a такаПървоначално написано от cigarettekisses
Да разбрах..Първоначално написано от Lucifer17
![]()
Просто спри да мислиш за него. Спри да се занимаваш. Тегли му една и продължавай напред. Просто не си заслужава.