- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бръснене
нужно ли е да се бръсна отдолу? На 14 съм.Искам сериозни отговори!![]()
Голямата част от мъжете харесват отдолу да е гладко, включително и аз ;D
НЕ! Не се бръсни. Кола маска.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тия 14 годишните само с пинсетка няма ли да минат ?Първоначално написано от SisiStrange
оо вервай ми не стават запинсета,щот са ''дърти'' и доста големи! Чувал съм,че после сърбяло,ама защо?Първоначално написано от Done
![]()
най-добре ги подстригвай с машинка,не се бръсни
Не сме те виждали отдолу, за да ти кажем дали е нужно. Толкова малоумни ли сте или се правите не знам...
Защо да ги подстригва първо?Първоначално написано от Zaharinka
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Точно, ако са дълги, залепват по-добре и боли по-малко...като са по-къси, по-трудно се захващатПървоначално написано от Nadislawaa
![]()
като са по-къси боли по-малко и се отскубват по-лесно.
Мда, успех....Първоначално написано от theeye770
![]()
Ами, приятелю, щом си момче недей за сега да махаш всичко. Подстригвай си ги периодично.
Кола маска ! растът по-бавно и стават по рядки.След колата маска се намажи с Baby Oil за да не се обринеш.
Не знам. Всичко е възможно. Но кола маската ще отнеме колко? Половин час? А с пинсета има да си играе до довечера.Първоначално написано от Done
Накрая толкова ще се отегчи, че ще им тегли една майна и ще хване сатъра.
![]()
Авторе, ако си от София, ми пиши на лично. Ще ти препоръчам една страхотна козметичка, която взима евтино, прави много добра кола маска и преди това ти пръска мъничко упойка - лидокаин (като тая при зъболекаря) та да не те боли толкова много, че първата кола маска в живота е ужасяваща.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Абе брат давай с машинката 1-во после със бикчето. Не ти трябва кола маска! Растат по-бързо със бикчето това е нормално. Предполагам, че не се къпеш през месец, два. Няма да ти коства много усилия да ги бръснеш когато се къпеш.
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
След бръснене стават по-твърди и дебели и след всяко ново бръснене растат все по-бързо. Освен това понеже не им се вадят корените се появяват едни черни точици от набили косъмчета и е супер грозно. С кола маската ще е идеално гладък поне 3 седмици.Първоначално написано от norain
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Знам, че е така, но дали той ще се съгласи да му дърпат космите там доло. Аз едвам краката съм си правил и то един път само, и то направих само единия, не издържах другия. Та мисълта ми е ,че боли и не е за всеки. Докато по-бързо е да удари една контра там доло.Първоначално написано от SisiStrange
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Дам, зависи си дали автора търпи на болка. XD Забелязала съм, че за точно тоя тип процедури ви е много нисък прага на болка.Първоначално написано от norain
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ами за пример аз, мога да търпя болка по други части, но става ли въпрос за кола маска просто не издържам.Първоначално написано от SisiStrange
Вие някак сте свикнали и търпите.
Вие не разбрахте ли, че е момче?
И пич, на идиот ли се правиш?
Много ясно, че тряя се бръснеш!
Кое момиче ще те търпи с косми, по-дълги от оная ти работа?!
^^Че аз харесвам гладичко, ок, ама на 14 к'ви момичета, к'ви 5 лева. Деца, ходете да ритате футбол и да си играете със съседските деца, не си задавайте такива ексзистенциални въпроси...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Съгласна...те още сигурно не знаят кво ги боли и кво ги сърби косми тръгнали да махат..Първоначално написано от marilyn
![]()
![]()
![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача <3
То може да го е срам момчето да отиде на козметик, не е само до страхътЗа това най-добре ги " подстрижи " с машинката и си готов
![]()