.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да качим кг???

Здр любители на спорта
    Имам един въпрос към вас..значи от една година тренирам фитнес и правя упр за мускулна маса..(55-56кг на 17г).Та въпроса е някой може ли да ми каже каква програма да си направя и какво да ям че за лятото поне 70-73кг да ги направя
    Искам секс до скъсссссване XD

anonymous546178
    Guest
    Ами не знам какви упражнения правиш за маса, но приемам, че правиш нещо грешно.. Потърси в ббтийм програми за маса.. след кати имаш опит във фитнеса- Прави само базови упражнения-Клек, лег, тяга, раменни преси.. можеш да допълниш с по 1 упражнение за бицепс и трицепс, обаче гледай да включват само лост, без изгъзици..
    За храненето.. потърси ВВД

Мега фен Аватара на SurfSky
    Ако се поровиш назаде в темите,ще намериш отговора
    Но той все е:Приемай повечв въглехидрати,протейни ала бала...някой да каже точно какво

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Ами не знам какви упражнения правиш за маса, но приемам, че правиш нещо грешно.. Потърси в ббтийм програми за маса.. след кати имаш опит във фитнеса- Прави само базови упражнения-Клек, лег, тяга, раменни преси.. можеш да допълниш с по 1 упражнение за бицепс и трицепс, обаче гледай да включват само лост, без изгъзици..
    За храненето.. потърси ВВД
    Ако искаш мога да кача пик..със програмата си да видиш какво тренирам,но аз не ссе тревожа за упр...просто трябва да си направя някаква програма за ядене...ако може малко мнения..никой от вас ли не се занимава с фитнес предполагам че никой не се ражда като Арнолд Все някак си сте качили маса

anonymous546178
    Guest
    Отговорих ти вече.. хранене- ВВД!! Ако случайно пак го пропуснеш http://www.bb-team.org/articles/909_...#axzz1TfkbUcWR
    Наблягай на месо, мазнини, бавни въглехидрати.. след тренировка яж бърз въглехидрат, на вечеря не яж въглехидрат.. разпредели си храната така, че да ядеш 5-7 пъти дневно

Ии да, я пусни програма по която си тренирал

Супер фен
    Най-лесният начин е да ядеш от всичко по много. По-добър вариант е вече с 5-6 хранения дневно. Не си писал за какъв ръст са тези килограми,може да са много за ниски хора и малко за високи.

Друг начин е да ходиш на фитнес през 2 дни вместо през ден.Давай бързо програмата!

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Най-лесният начин е да ядеш от всичко по много. По-добър вариант е вече с 5-6 хранения дневно. Не си писал за какъв ръст са тези килограми,може да са много за ниски хора и малко за високи.

Друг начин е да ходиш на фитнес през 2 дни вместо през ден.Давай бързо програмата!
    1.70см 55-56кг съм...на фитнес ходя 6 дни 1 ден почивам...
    ето го и програмата но тази ми е старата на 1 семтември ще си направя нова http://prikachi.com/images.php?images/374/3632374A.jpg и http://prikachi.com/images.php?images/358/3632358t.jpg

Супер фен
    Мааайкоо,6 дни! Ще станеш изсушен чироз с толкова много фитнес. В програмата ти пише,че е за 3 дни. 70-73 кила едва ли скоро ще станеш с това претрениране. Поне вдигна ли силата?

Мега фен
    Само да знаеш,че трудно се чете

[quote="redbul2"]Мааайкоо,6 дни! Ще станеш изсушен чироз с толкова много фитнес. В програмата ти пише,че е за 3 дни. 70-73 кила едва ли скоро ще станеш с това претрениране. Поне вдигна ли силата?
    Кво претрениране ве ти луд ли си инструктора даже вика ела и през лятото А за силата да доста сила набавих пък и и мускулна маса качих

Мега фен
    Като искаш да качваш маса тренирай по 3 пъти в седмицата по-добре отколкото 6 .. :X

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Като искаш да качваш маса тренирай по 3 пъти в седмицата по-добре отколкото 6 .. :X
    Все викат колкото повече толкова по-добре сега обратното

Мега фен
    Хахха Ем тогава почни и да ядеш повече и може да стане работата 20 000 калории на ден от които 2000 грама протеин гледай да има и ще видиш

Град
    София
    Като за начинаещите сплит програмите не са подходящи,още по-малко 6 към 1.Както казаха 3 към 1 е подходящо за тебе като започнеш първия 1 месец кръгови.

Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Като за начинаещите сплит програмите не са подходящи,още по-малко 6 към 1.Както казаха 3 към 1 е подходящо за тебе като започнеш първия 1 месец кръгови.
    Добре тогава останалите 3 дена какво да правя,да си бия чи**й ли иначе мс за отговора :P :P

Мега фен
    Да ядеш и да се възтановяваш

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Да ядеш и да се възтановяваш
    Честно казано аз след 1 година фитнес си бях свикнал....не става ли пак да си продължа така пък да ям по вече(колкото мога)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexobeaat
    Да,колкото повече.Но това се отнася за тежестите,които използваш. Мускулите са като акумулатора на мобилния.Трябва им време за презареждане.Време за почивка и релакс.

Супер фен
    Добре тогава останалите 3 дена какво да правя,да си бия чи**й ли иначе мс за отговора :P :P
    Ми то го има в подписа ти. Секс до скъсване Така ще развиеш всички мускули,в това число тези между краката

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Да,колкото повече.Но това се отнася за тежестите,които използваш. Мускулите са като акумулатора на мобилния.Трябва им време за презареждане.Време за почивка и релакс.
    ООоооок man тази година ще тренирам по три дена и ден почивка..а секс кога да правя нали викаш релакс :P
    Благодаря на всички че се занимавахте с мене живи,здрави прави и КОРАВИ

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Аго автор, аз не съм от най-умните, но като те гледам кво пишеш направо се радвам .... то имало и по-тъпи от мен, беее!!

кила се качват с повече ядене, а не с повече трениране!
    и ти дето очакваш от 55 да качиш на 70, тва ша стане, ама най-рано догодина по тва време

калориен излишък + базови упражнения = качване мускулна маса
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    Аго автор, аз не съм от най-умните, но като те гледам кво пишеш направо се радвам .... то имало и по-тъпи от мен, беее!!

кила се качват с повече ядене, а не с повече трениране!
    и ти дето очакваш от 55 да качиш на 70, тва ша стане, ама най-рано догодина по тва време

калориен излишък + базови упражнения = качване мускулна маса
    Един последен въпрос г/д по колко калорий трябва да приемам на ден..че да има излишак...ИИиии добре ли е сутрин например за закускам в 7ч.да ям мюсли с мляко или плодов сок...после към 9;30ч макарони..и така на обяд малко ориз с пържолки и нс още :Д

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    мойте златни 3 линка
    формулата:
    http://www.bb-team.org/articles/914_...#axzz1REVfvfa6

диетите:
    http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

в кое, кво има:
    http://www.bb-team.org/hrani

чети!