- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикване на цикъла - Неуробекс?
Здравейте на 12ти август тръгвам на море, цикъла трябва да ми дойде на 13-ти някъде и се чудя какво да пия за да го предизвикам да дойде към 7-8ми...
Чух за "неуробекс", но не мога да намеря много мнения,а ме е страх така да си пия хапчета без да съм запозната. Ако някой знае и нещо друго моля да спорели![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не пий нищо. Ще караш с тампони, ако ли все пак искаш да пиеш иди на лекар.
Още един, който не си е направил плановете за морето.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Иди на гинеколог да ти предпише някакви. Хапчетата за предизвикване на менструация са хормонални и да ги пиеш на собствена глава е много рисковано.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Дано не греша,но Неуробекса не съдържаше ли витамините от групата В и е един вид успокоително....
Неуробекс има следните приложения:
В комплексното лечение на следните заболявания и състояния:
- Възпалителни и дегенеративни процеси на периферните нерви – неврити, полиневрити (алкохолни, постинфекциозни и токсични, при диабет), невралгии, миалгии, парестезии;
Състояния на продължителна реконвалесценция (възстановяване след продължително боледуване), хроничен алкохолизъм, интоксикации, астения;
Витамин В хиповитаминози (състояния с понижено съдържание в организма на витамини от група В), дерматити, екземи, псориазис, ексудативна диатеза, акне.
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
К'ви успокоителни ви гонят, к'ви 5 лева?![]()
Това са си витамини от група Б- Б1, Б6 и Б12. За пръв път чувам, че стават и за предизвикване на М.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми вит. от групата Б за какво са , бе ???Първоначално написано от kalpazanka
За нервната сист.-> за успокоение........................
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Тц. Не са за успокоение. Простетични групи са. Нищо общо нямат с успокоението.
http://bg.shvoong.com/exact-sciences...6%D0%B8%D1%8F/
Спите ли в часовете по биология?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много ви благодаря за сериозните отговори(по темата) ... А относно плановете за морето(първото мнение)- Определено не зависи от мен и от мойте планове кога едно цяло училище ще тръгне на море!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не пий разни хапчета и боклуци само да се тровиш. Най-малкото пък Неуробекс ще ти помогне, аз знам, че за сърцебиене се пие ама не съм сигурна. За какво ти е да го изместваш, ще го объркаш с месеци напред и ще ти стане по-голям проблем. Вземи си тампони и си свиркай!
То и с тампоните не може да се влиза нормално във водата. Те се напояват с морска вода, а тя не е особено чиста и може да се получат какви ли не инфекции....
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Тогава просто не отиваш.. - решението. И аз можех да отида, но в този ден ми идваше цикъла, е за едно море ли съм. Прецених, че не искам да си прецаквам така или иначе нередовният цикъл (при наличие и на полов живот), и че не желая да се 'ръгам' с тампони. Всеки сам взима решение. И всеки сам си поставя преоритети. Иди да ти предпишат лекарства, за да не съжаляваш после дълго за това, че си пила, каквото ти пишат по форумите и готово. На мене може да ми предпишат едно на тебе друго, всичко е строго индивидуално! Колко по-сериозен коментар от това да ти дам, не знам.Първоначално написано от Dollystar
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от marin4itu
тампоните се напоявали с вода
ти знаеш ли къде се слагат? дори биологически не може да ти влезе вода... някои хора само заради микробите в морето слагат тампон, за да се предпазят от тях...
Ами и аз съм чувала, че на тези които плуват "професионално" така да кажа им препоръчват да носят тампони, но не знам дали е само слух. Иначе малко вероятно ми се струва да се напои с вода- все пак какво толкова ще прави авторката във водата. Нали е само да се намокри. Поне ще може спокойно да ходи на плаж и да се пече, да излиза, облечена както си иска. Нали тва му е идеята.