- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали това е капан?
Здравейте. От няколко дни приятелката ми се държи много студено към мен. Преди няколко дни правихме 3-ка с нея и 1 нейна приятелка и от тогава е така. Вчера казах на приятелката си ако иска да дойде с мен на море, но тя отказа и след това тази нейна приятелка с която правихме 3-ка ме попита дали може да дойде и аз се съгласих. Проблема е там, че аз се влюбих в нея и се чудя дали да не й го кажа, но ме е страх дали това не е някакъв женски капан на приятелката ми за да провери до колко съм сериозен във връзката ни? Какво да направя?
От опит казвам, че няма нито да си останат приятелки, нито да водиш връзка с нея.
Приятно море!
Дебил с дебил. И да не е капан, ти нали харесваш приятелката на гаджето си, какво те вълнува какво ще стане със сегашната ти връзка? Или историята е хем боли, хем сърби?![]()
Връзката ти е обречена, а с приятелката й нищо няма да се получи - все пак са приятелки брато, не става така. Забравяй тая тема и продължавай напред, с високо вдигната глава естествено.
Кай чесно . . колко е малък светът ?
Нали си си направил кефа , давай сега напред
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Първоначално написано от MysteryOfMan
![]()
Абсолютно!Първоначално написано от bloodyF
Аз не знам гаджето ти как се е навила да ти даде да чукаш най-добрата и приятелка пред нея.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Отвратително . И да е женски капан,и да не е,ти вече си прецакал нещата.
Ти ме тушира,буквално!
Ти с какъв акъл правиш 3-ка с най-добрата приятелка на гаджето си !?
Капан ,п-ха *що за смешна история*.Ами като гледам, май сам ще си ходиш на море ^^.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ми позволила му е , правил е ...Първоначално написано от balu4ka
Ооо да,определено е капанПървоначално написано от NightGuardian
![]()
а3 като си спомням и какви по гадни капани съм правила...![]()
ЗАЩО НЕ БЕШЕ ПУСНАТО ДОСЕГА!!!!!
На море с пясък в джобовете не се ходи... по-добре е станало. Пък тя да е мислила какви са щели да бъдат последствията върху собствената й психика преди да се навие на тая тройка.
Temet Nosce
벨야카
Според мен е било капан, за да види какво ще направиш. съвсем нормално е да се държи странно, но от идна страна тя си е виновна, ме е допуснала това да се случи.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Аз мисля, че тройка се прави, когато никой от тримата не е обвързан. Аз не бих одобрила приятеля ми да чука и непознато момиче пред мен.Първоначално написано от bloodyF
Авторе, край това беше...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Без коментар ;/ . Май ще си останеш сам
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Ами както гледам според вас а както и според мен връзката ни се разпада и затова ще се опитам с другото момиче, но ако не се получи с нея изобщо не ми пука нито ще ми е първата нито последната. Не мога да разбера жените първо искат да си направят кефа като правят 3-ка и след това ти се сърдят, че си правил секс с друго момиче пред нея е тва вече е прекалено.
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Ами да може би е така. Не знам защо обаче не мога да се задържа в една връзка повече от 4-5 месеца. Най-дългата ми връзка е била близо 1 година и останах разочарован от нея и от тогава насам съм така или аз късам с тях или те късат с мен или се скарваме и се разделяме и така просто не знам какво да правя.Първоначално написано от CR0W