- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали това е капан?
Ето затова тройките не са за хора , които са обичат.
Усмихвайте се ! : )))
~
А гаджето ти как ще реагира, като ви види заедно? Не си ли се замислял, че може би те е усетила, че си влюбен в приятелката й? Толкова си... дори не знам как да го опиша. Твърдиш, че обичаш приятелката си, правиш тройка и в следващия момент си влюбен в другото момиче. Добре, тя е направила грешка, ами ти? Сърдиш се само на нея, а себе си не се поглеждаш.....Първоначално написано от nin0o0
Прецакан си пич. Но щом си се влюбил във приятелката й, опитай с нея
+ 1 Нещата вече си ги прецакал.И да е капан, и да не е.Няма връщане назад.Първоначално написано от bloodyF
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Опитвайки с другото момиче адски много ще нараниш приятелката си, повярвай.... Наистина е отвратително. Много жалко че такива са човешките отношения, неведоми и неразбираеми.Първоначално написано от nin0o0
Да разбираш жените е трудно, но не е невъзможно. Да, от мъжка логика е странно, че се е навила на тройка и после й е станало гадно, но такива са жените - не е била подготвена, не е знаела какво да очаква.
Като е видяла, че ти се възпламеняваш от друго момиче, не от нея, това й е повлияло доста зле на самочувствието, емоциите.. Нормално е. Не е прекалено. Просто такива са жените, опитвай се да ги разбираш, както те се опитват да разбират дивашката мъжка природа.
Иначе не знам дали е капан. Има изгледи да е, и после и двете дълго време да те плюят какъв негодник си, но може и онази да ти върже, ако не са толкова добри приятелки с гаджето ти. И ако е приятелката й е нелоялна кучка, на която не й пука за чувствата на гаджето ти. Има и вероятност да не са вече приятелки.... всякакви неща са възможни в оплетената ти ситуация.
Но със сигурност студеното държ. на приятелката ти е в резултат на разочарование, може би желание да й покажеш, че я обичаш. Сигурно се чувства унизена от това, че е видяла, че не е единствената за теб и дървиш от други. Не мисля, че трябва да я съдите толкова строго, че не е била подготвена за последиците на психиката си - как е можела да знае?
Въобще тези нетрадиционни работи не са за всеки... затова аз не съм сигурна че бих пробвала някога такова нещо или пък суинг, смяна на партньори, етц... Ненужни и разрушителни експерименти. И не особено естествени. Здрав традиционализъм и тва'й.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от MysteryOfMan
Ясно. Нито с приятелката ми ще се получи нито с другата. Както и да е ще си намеря някоя друга за да не нараня приятелката си ( вече бившата ) мисля, че така ще е най-добре за мен и за нея. Все пак искам да си останем приятели дори и да нямаме някакви по-задълбочени отношения.
Разочаровала се е. Почувствала се е унижена. Нормално е да се държи студено с теб. Пък и това показва защо не можеш да се задържиш по-дълго с някое момиче.В случая не е само тя виновна,не го изкарвай така,ти също имаш доста голяма вина за случая.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥