Хубава темичка

1) Къде кандидатствахте? - в Благоевград, в Югозападният университет
2) Къде ви приеха? - там, никъде другаде не съм пускала нищо, исках единствено и само психология - задочно
3) Чрез матурата или с изпит влязохте? - матурата ми по бел беше 5,70 и си рекох, че е малка и за това ходих на 2 изпита (предварителен и редовен), обаче накрая като си смятах баловете, оценките излезнаха що годе еднакви, някви дребни разлики
4) Това ли ви беше детската мечта и ако не каква беше тя и защо избрахте да учите именно това? - детска не... като малка исках да бъда четец , да чета по цял ден и да разказвам книгите и да ми плащат, ама нещо се отказах после хаха, иначе от 14 годишна искам да стана психолог и професията ме влече
5) На квартира ли ще сте или на общежитие? - на квартира, задочници не взимат в общежитията...
Освен да отговорите на тези въпроси всеки може да изкаже впечатления и да направи коментар за това какви очаква да са студентските му години, какъв очаква да стане, за какво мечтае от тук на сетне :
Чесно казано ми идва малко в множко това пътуване от Солун до Благоевград за изпити и лекции, обаче като се замисля точно такъв живот съм искала. Не исках да живея в България, обичам да пътувам... абе мечтите ми стават реалност. Вярно, трудно ми е, виждам зор с всичко, ама все пак насладата от успеха май е по - голяма.