.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на Zaharinka

Някак си не успявам да го преживея

С бившия ми приятел скъсахме преди доста време.Той беше така да се каже 1та ми любов.Година и няколко месеца бяхме заедно,но някак си не вървяха нещата и решихме да не сме повече заедно.Но аз не мога да спра да мисля за него.Имам друг мъж в живота си отскоро,но той не ме привлича с такава сила както бившия ми.Той е добър,мил,въобще страхотно момче,но не е момчето за мен.Знам,че бившият ми ме обича все още дори съм сигурна.Не мога да продължа някак си чувствам със сърчицето си,че този мъж,който би трябвало да е в миналото е моето бъдеще.Видяхме се днес съвсем случайно,той така се зарадва,че ме вижда,след това ми се обади и аз му казах,че съм с друг,веднага му се промени тонът на гласа,но ми каза,че се радвал и,че уж и той щял да бъде скоро с друго момиче,но ми и каза да му звънна тези дни да сме се чуели,че се бил затъжил.Страшно съм объркана....не знам,ако се видя с него пак тези чувства в мен..какво ще стане.Просто посъветвайте ме как да постъпя,кой да избера..?

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Ени,можеш да направиш кучешки,пардон,женски номер и да зарежеш сегашното добро момче,според твоите описания,и да се върнеш при стария.Можеш да не късаш със сегашния а само да имате афера със стария.Може да ги отсвириш и двамата и да станеш лезбийка.Възможности много.
    Въпросът беше че щом си скъсала със стария - едва ли е било безпричинно,рефлектирай върху това.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Бившият. След всичко, което си написала е доста странно, че питаш кой да избереш. Нали чувстваш, че той е в бъдещето ти и че сегашният ти приятел просто не е за тебе. Щом бившият те обича още? Какъв е проблема? Миналото ли? Старите проблеми?

П.С - Мисля, че не си сигурна в чувствата си към двамата. Казваш едва ли не, че не изпитваш нищо към настоящия си приятел, а се колебаеш да го оставиш? Значи изпитваш чувства.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на magita
    защо веднага се захващаш с нова сериозна връзка... поиграй си, флиртувай. Нормално е да не можеш да изпиташ същите чувства към някой друг каквито си изпитвала с бившия, ако наистина ти е бил 1 любов. Та както вече казах, явно не си готова за друга сериозна връзка
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на Shia
    Нищо не е същото след първата любов,НО тя не винаги е единствената и истинската.
    Забравя,трябва време.

Цитирай Първоначално написано от magita
    защо веднага се захващаш с нова сериозна връзка... поиграй си, флиртувай. Нормално е да не можеш да изпиташ същите чувства към някой друг каквито си изпитвала с бившия, ако наистина ти е бил 1 любов. Та както вече казах, явно не си готова за друга сериозна връзка
    Мина доста време,така мислех,че ще бъде по-лесно.Смисъл човекът,с когото съм сега бяхме приятели преди това,но нещата се случиха по друг начин.А иначе истинската любов не се забравя убедила съм се,говорих до преди малко с бившия ми(говорили сме си около 40 мин.и то отново той ми се обади).Понякога съдбата или там каквото е може да ти обърка по живота по начин,по който дори не си си и помислял...

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от magita
    Мина доста време,така мислех,че ще бъде по-лесно.Смисъл човекът,с когото съм сега бяхме приятели преди това,но нещата се случиха по друг начин.А иначе истинската любов не се забравя убедила съм се,говорих до преди малко с бившия ми(говорили сме си около 40 мин.и то отново той ми се обади).Понякога съдбата или там каквото е може да ти обърка по живота по начин,по който дори не си си и помислял...
    Еми 1-та любов не е единствена. Може би има още има чувства към теб, но те са повече приятелски и гледа да те защити. И разбира се, че ако те е обичал няма да му е приятно да те вижда с друг.

Ама всичко опира до гадния и болезнен разговор на тая тема с него.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    София
    Стига да искаш,можеш да премахнеш бившият си,от животът си.
    Освен това си имаш нов и сериозен приятел.
    След като си сложила край не се обръщай повече назад.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Недей да се връщаш при бивш. Дай шанс на новото момче. След дълга връзка, която е значела много за теб, е нормално в началото всеки нов да ти се струва не толкова прекрасен, колкото въпросната голяма любов. С времето обаче започваш да се привързваш и лека полека забравяш бившия.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А ако се върнеш отново при него - дали ще вървят нещата или пак ще е същото ? Не знам,ти решавай. Седни ,помисли добре,защото на ръба си да нараниш сегашното момче. А той определено не го заслужава.

Щом ти е бил първата любов - нормално е да си мислиш,че единствен за теб е той. Но трябва да помислиш добре. Попитай сърцето си. И направи това,което мислиш,че ще е добре за теб.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на elysunny
    внимавай кой от двамата ще избереш, защото наскоро бях в подобна ситуация, доброто момче, което ме обича и "лошото", което ме привлича.. аз направих грешния избор и от двата стола паднах на земята как се вика, затова внимавай.. аз бих ти казала да бъдеш с този, с който се чувстваш добре

п.с. късмет

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Не те знам какво ще правиш с бившия си, но остави сегашния си приятел, щото в бъдеще той може да се влюби в теб, а не трябва да го нараняваш само щото не знаеш кво искаш.

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    внимавай кой от двамата ще избереш, защото наскоро бях в подобна ситуация, доброто момче, което ме обича и "лошото", което ме привлича.. аз направих грешния избор и от двата стола паднах на земята как се вика, затова внимавай.. аз бих ти казала да бъдеш с този, с който се чувстваш добре

п.с. късмет
    Точно това не искам да се случва,да сгреша.Не знам как е било при теб,но не мислех,че на мен ще ми се случи нещо такова докато не ми се случи де.Всеки човек има нужда от шанс понякога затова дадох шанс на момчето,което е до мен.

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от elysunny

п.с. късмет
    Точно това не искам да се случва,да сгреша.Не знам как е било при теб,но не мислех,че на мен ще ми се случи нещо такова докато не ми се случи де.Всеки човек има нужда от шанс понякога затова дадох шанс на момчето,което е до мен.
    просто послушай сърцето си, каквото и да направиш ще сгрешиш, защото ще има наранени

Повече от фен Аватара на NoMore

...

И аз бях като теб след първата любов после 2 години не можех да се оправя голяма обич голямо нещо . Нормално е да ти е гадно и да не е същото както преди няма как да бъде! Но дай шанс на момчето,с което си в момента Ако пък толкова обичаш бившия виж дали могат да се получат нещата и му дай шанс знам ли ако той те кара да си щастлива няма смисъл тогава да губиш времето на момчето, с което си в момента
    In a mad world , only the mad are sane...

Голям фен
    Тръгни с трети . Така и на двамата им разказваш играта , и после се самоубиваш . Happy end за всички

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Тръгни с трети . Така и на двамата им разказваш играта , и после се самоубиваш . Happy end за всички
    Хаха никога не бих послегнала на живота си заради любов.
    Може би сте прави,че съм заслепена от това,че ми е 1та любов.И определено може би трябва да чуя какво иска сърцето ми...

според мен просто ти трябват повече момчета -> повече опит.
    смятах да дописвам натам ама.. уф как ме мързи
    REGGAE BOOM <3

И аз до скоро имах такъв проблем с бившия си. Продалжи си живота с новото момче. Както казват хората времето лекува колкото и изтъркано да е има истина в него. След време дори няма и да се сещаш за него. А за сега просто ограничи контактите с него.
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Много ми е интересно как си посмяла да се забъркаш с друг,след като още имаш чувства към бившия.Зарежи момчето и не си играй с него.Можеш да се пробваш отново с бившия,а в случай на неуспешно събиране,остани сама за известно време.

Кой си играе,нищо подобно.Боже какви изводи...С него съм понеже ме подкрепяше през цялото време докато уж преживявах бившия ми.И в един момент се почувствах готова да съм с него,но онзи,който ми обръща сърцето се появи изведнъж и обърка всичко.Не съм скъсала с него преди седмица или две,а преди месеци както се казва...Явно съм се самозалъгвала за чувствата ми спрямо него..

Ооо.. много е гадна тая твойта ситуация. Казвам го от опит. Ходех така с едно мом4е 6 месеца и нещо не се разбирахме и скъсахме. След време тръгнах с друго момче, което беше всичко каквото исках в едно момче. Ходехме известно време, супер сериозно всичко и в следващия момент *БААМ * - появи се бившия. От там едни драми, майка ми понеже много го харесваше бившия и ми казваше - "върни се при него" .. аз тъпачката я послушах, разбих сърцето на другото момче... а бившия пък .. ме нараняваше по супер гадните начини. Изминаха 5 месеца от както не съм с второто момче и мога да кажа, че съм голям идиот. Съжалявам супер много, че послушах другите, а не сърцето си.
    Може би ситуацията ни не е еднаква, но те съветвам да послушаш съърцето си. Ние тук можем да ти кажем - тръгни с бившия отново, или дай шанс на другото момче .. Но може и да грешим, за това послушай сърцето си..
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си