.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Проблем :/

Проблем :/

Днес приятелят ми се опита да ми бръкне с пръст обаче мен много ме заболя. Няколко пъти пробвахме и пак не стана. Девствена съм. На какво може да се дължи тази болка

че се притесняваш и го мислиш твърде много , т.е не си отпусната

Ми болката се дължи на това, че си девствена. Повечето ни е боляло, споки. Отпусни се и не му мисли, поиграйте си малко преди това за да се овлажниш добре. Успех
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Играхме си поне 2/3 часа. О_o ` ама пак не става. Но когато съм сама с пръсти - влизат.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Е щом сама можеш,значи и той може.Да си изреже ноктите като за начало и да е нежен.Да си добре овлажнена.Общо взето това е

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Щом сама нямаш проблеми, значи е на психическа основа. Отпусни се и не го мисли, така няма и да има болка.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    След като е опитал с пръст... ще опита и с kyр!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    " Девствена съм. "

Сама си отговаряш на въпроса

Всичко е в главата ти,отпусни се.
    You will decide if I'm all you've been waiting for...

Преди и при мен се случи същото. Много ме болеше с пръсти и спряхме до там. Бях се притеснила от болката и си мислех какво ли ме чака следващия път. Няколко пъти след това той продължаваше да опитва с пръсти и болката намаля, дори взе да става приятно. През тези няколко пъти той ме разшири и първият ми път беше почти безболезнен. Ще ти дам един съвет - вземи си лубрикант. Нека момчето си намаже пръстите и тогава влезе. Така хем влиза по-лесно, хем ти става по-приятно. Горе главата и не се панирай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си